02 iun. 2020 | 15:57

Florin Marin, gestul șocant făcut la doar o zi de la moartea soțului! Oamenilor nu le-a venit să creadă

Știri generale
Florin Marin, gestul șocant făcut la doar o zi de la moartea soțului! Oamenilor nu le-a venit să creadă

Gest controversat făcut de Florin Marin, la numai o zi de la moartea soțului! După ce a rămas moștenitorul unui apartament de lux într-o zonă bună a Bucureștiului și a mai multor terenuri, bărbatul a ținut să își arate disponibilitatea pe rețelele sociale pentru că acum este, din nou, singur. Mai multe detalii despre comportamentul acestuia care i-a scandalizat pe internauți, în continuare.

Gestul șocant al bărbatului îndoliat

Cu bune sau cu rele, viața merge mai departe. Așa se spune, și se pare că tributar al acestei idei este și Florin Marin, care, la doar o zi de la moartea soțului său, Philip Clements, a ținut să se știe că este din nou singur și disponibil.

Așadar, tânărul și-a trecut pe Facebook, la situație amoroasă, „singur“, dând sfoară în țară că este gata să cunoască persoane noi, implicit să iubească din nou.

Dacă la mijloc a fost dragoste sau interes, numai el știe, dar am putea spune că faptele vorbesc de la sine.

Florin Marin este din nou „disponibil“

Ieri, fostul preot Philip Clements (81 de ani) a încetat din viață în urma unor probleme cardiace. În pofida eforturilor depuse de medici, vicarul gay nu a putut fi salvat. Certificatul de deces va fi eliberat astăzi, 2 iunie.

Tânărul soț a infirmat posibilitatea ca partenerul său să fi murit din cauza infectării cu noul virus, întrucât fostul preot fusese testat negativ.

„Suntem la urgență de azi dimineață (sâmbătă, 30 mai). I s-a făcut rău lui Philip azi noapte și am chemat ambulanța. M-am trezit pe la 2 noaptea și l-am auzit tușind. M-am dus în dormitorul lui ca să văd ce are și făcuse pe el, avea febra 40.

Acum este la Elias. El e la Terapie Intensiva, eu sunt pe la porți, că nu mă lasă să intru. Nu știu ce are, nu știu cum se simte. Îmi este frică. Nu știu dacă are coronavirus“, declara acum câteva zile Florin Marin.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro