Florin Călinescu, dezvăluiri uluitoare. Ce s-a întâmplat la Pro TV

Florin Călinescu, dezvăluiri uluitoare. Ce s-a întâmplat la Pro TV
Florin Călinescu, despre momentele istorice din cadrul Pro TV

Florin Călinescu vine cu detalii despre ce s-a petrecut în culisele Pro TV. Cunoscutul actor a rememorat câteva din momentele istorice din cadrul trustului.

Florin Călinescu, despre momentele istorice de la Pro TV

Florin Călinescu a rememorat unele dintre cele mai prețioase momente care au avut loc în cadrul Pro TV-ului. Vedeta trustului a dezvăluit cum i-a împins pe Andi Moisescu și Cătălin Măruță în fața destinului și a carierei în televiziune de care se bucură acum. Invitat în emisiunea soțului Andrei, cunoscutul actor a amintit despre momentele speciale pe care le ține minte. „Voi credeți că lucrurile merg așa, întâmplător?”, a fost reacția lui Andi Moisescu, de asemenea invitat în emisiune pe când Călinescu a dezvăluit că el a insistat să fie adus în postul TV.

Mai mult decât atât, apariția pe micile ecrane a Mihaelei Rădulescu i se datorează într-o măsură tot vedetei. „Măruță m-a rugat să mă uit la el când prezenta o emisiune cu un cearceaf albastru în spate. Și i-am zis lui Adrian Sârbu, după ce a plecat Teo, că el e de adus. Dacă poți să vorbești o seară întreagă cu un cearceaf în spate, poți să faci o emisiune”, au fost cuvintele lui Florin Călinescu.

Florin Călinescu, despre momentele istorice din Pro TV. Actorul a insistat ca unele vedete de azi să apară pe sticlă
Florin Călinescu, despre momentele istorice din Pro TV. Actorul a insistat ca unele vedete de azi să apară pe sticlă

„Am primit un telefon de la Măruță”

„Am primit un telefon de la Măruță, care, cu o voce așa….mă ruga să vin să îl văd. M-am dus să îl văd unde avea emisiunea lui, la facultate, m-am târât, aplecat pe un gemuleț să îl văd. Probabil eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (n.red. Andi Moisescu) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”
Florin Călinescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI