Florin Busuioc, vești crunte despre vremea din România. Ce ne așteaptă în weekend după soarele de vineri

Florin Busuioc, vești crunte despre vremea din România. Ce ne așteaptă în weekend după soarele de vineri
Florin Busuioc, vești crunte despre vremea din România

Florin Busuioc a dat vești crunte despre vremea din următoarele zile. El a anunțat că urmează zile friguroase, exceptând ziua de mâine, când temperaturile vor ajunge chiar și la 28 de grade C. Însă Busu a spus că vremea se va schimba radical după ziua de sâmbătă și îi sfătuiește pe șoferi să nu schimbe însă cauciucurile de iarnă cu cele de vară.

Florin Busuioc, vești crunte despre vremea din România

Florin Busuioc a venit în emisiunea La Măruță unde comentat vremea și vremurile. Pentru cei care vor să știe cum vor fi temperaturile sâmbătă și duminică, Busu a anunțat prognoza meteo.

„Merge prost treaba, ca mâine e cald și de poimâine începe frigul. Mâine avem până la 28 de grade C, dar vin și niște ploi, mai pe seară și nopatea în special.

Duminică vor fi temperaturi între 5 și 13 grade C. Eu nu am mai avut așa ceva în prognoză până acum, așa diferențe bruște de temperatură, nu țin minte să fi avut așa ceva. Luni până la 18 grade, Marți între 9 și 19 grade. Ninsori la munte, așa că nu schimbați cauciucurile încă. Vântul bate foarte tare, pe crestele munților e viscol puternic. În weekend o să fie viscol pe la munte.”, a spus Busu în emisiunea La Măruță.

Busu, despre „vremuri”

Florin Busuioc a mai comentat și „vremurile”. Mai exact, două știri care au apărut în presa în ultimele zile. Este vorba despre știre cu elevii de la liceul de Alimentație Publică, din Oradea, care au prăjit mici în clasă. Iată cum a comentat Busu:

„Cum sa faci asa ceva, unde a ajuns scoala asta, unde a ajuns educația elevilor cu aceste anomalii. Noi nu făceam d-astea la școală. Nu poți face focul în clasă acolo! Să învețe ce au de învățat!”

O altă știre pe care a comentat-o Busu în emisiunea La Măruță este cea cu polițistul iesean, care a a fost prins furând dintr-un hypermarket.

„Eu știam de unul care furase un minicompresor, îl pusese sub caschetă. Asta de zic eu e cleptoman cred, că se duce în magazine și fură cate ceva, asta este boală, trebuie să te duci la spital, ea se tratează, cum sa bagi un minicompresor sub caschetă?!.”, a mai spus Florin Busuioc în emisiunea La Măruță, unde în fiecare săptămână aduce vești despre vreme și comentează în stil caracteristic cele mai noi și mai inedite știri.