Florin Busuioc, mesaj uluitor la Pro TV: ‘Nesimțire mare, bătuți în cap’

Florin Busuioc, mesaj uluitor la Pro TV: ‘Nesimțire mare, bătuți în cap’
Florin Busuioc, mesaj tranșant la Pro TV

Florin Busuioc și-a uimit fanii în această după-amiază. Celebrul prezentator al rubricii meteo a venit cu un mesaj pe care mulți l-au aplaudat. La cine s-a referit și de ce vedeta a fost atât de dură?

Florin Busuioc, mesaj neașteptat la Pro TV. Prezentatorul, săturat până peste cap de această situație

Celebrul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV a venit cu un mesaj tranșant vizavi de conducătorii auto care nu țin cont de nimeni și de nimic. Învitatul lui Cătălin Măruță a mărturisit că a văzut multe cazuri de acest gen în care tramvaiele erau oprite minute bune din cauza unor șoferi care blocau din neglijență întreaga linie.

Mesajul tranșant a fost clar aplaudat de fanii prezentatorului vremii pentru că s-au regăsit în acesta. Cazuri identice sau asemănătoare sunt taxate chiar zilnic în România de către Poliția Rutieră care uneori nu mai ține pasul cu amenzile. 

„De ce se întâmplă în general lucruri nasoale când e vorba de mașini puternice? Atunci când ai o mașină șmecheră…nu mai ai nicio durere. Toată lumea parchează și blochează linia de tramvai de stă vatmanu și-i roagă pe cei din magazine să-i atenționeze. Se mai trezește câte un bătut/ bătută în cap și spune după. E o nesimțire mare”, a spus vedeta.

Detalii despre starea sa de sănătate

Bărbatul a mai susținut că în urma problemelor de sănătate din 2018 este cu mult mai atent la stilul său de viață și la obiceiurile care i-au dăunat în cele din urmă. Vedeta face sport, cumpătat, dar ține și un regim indicat de specialiști.

„A suferit din păcate un stop cardiac. A fost resuscitat de echipajul SMURD, dus la spitalul din Craiova şi acolo este sub tratament acum. Încă starea sa este gravă”, a spus secretarul de stat, marți seară, potrivit Agerpres. (noiembrie 2018)

„Aştept să îmi mai treacă puţin coastele, coastele mă împiedică să respir normal şi repiraţia e mai complicată, mai de câine aşa, şi nu mă lasa să fac efort de vorbire foarte mare dimineaţa. Eu având vreo 10-12 intervenţii, am zis mai stau un pic să mi se mai refacă coastele. Nu mai iau niciun medicament de durere. N-am mers pe jos foarte tare înainte şi probabil şi asta a contribuit la infarct. Acum, mersul pe jos e chiar magic. Am un capital de simpatie foarte mare, nu ştiu de ce, eu sunt cam nesimţit şi neplăcut de felul meu. Eu nu sunt atât de drăgălaş. Aşa pare la televizor“
Florin Busuopc

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI