Florin Busuioc e plătit regește la Pro TV. Câți bani primește lunar pentru prognoza meteo

Florin Busuioc e plătit regește la Pro TV. Câți bani primește lunar pentru prognoza meteo
Salariul lui Florin Busuioc pentru prognoza meteo de la PRO TV. Ia bani frumoși

Deși din ”garda veche”, Florin Busuioc a ajuns și la sufletul noii generații, care îl are de asemenea impregnat în minte de la meteo. Nici prezența nu-l ține departe de spectaculos, căci mereu a impresionat cu stilul său vestimentar, costumele colorate, dar mai ales glumele asortate. Busu, așa cum i se mai spune, a câștigat inimile telespectatorilor care îl așteaptă în fiecare seară la Pro TV.  Însă, de multe ori, curiozitatea publicului nu este legată numai de gradele înregistate în țară, ci și de leafa actorului. Suma vehiculată în presă.

Salariul lui Florin Busuioc la Pro TV. Ia bani frumoși pentru prognoza meteo

Conform Haihuin2.com, Florin Busuioc ar primi 3.000 de euro lunar pentru a prezenta prognoza meteo la Pro TV. El a luat contact cu stația a cărei vedetă este astăzi în anul 1995, înainte de lansarea ei, unde a început să dubleze desene animate. La pupitrul știrilor Meteo a ajuns după ce a stat în concediu fără plată, o echipă ajutându-l să revină pe sticlă.

„Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru ca nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Ca asta e, se mai intampla. Mi-am luat concediu fara plata. Eu ma mutasem de la teatru cu carte de munca in Pro.A venit cineva care mi-a propus si am zis de ce nu? Si din „Cenusareasa programelor“, ca sa zic asa, am reusit sa demonstrez ca orice faci, daca faci bine, poate fi de top. Nu contează ce program ai pe mana, nu contează ce ti s-a dat de facut, conteaza doar sa faci bine, sa te implici suficient si sa-ti faca mare placere sa faci asta”, a povestit Florin Busuioc.

A fost operat pe inimă

Actorul a suferit un stop cardio-respirator în 2018, după ce a jucat la un spectacol, la Craiova. A fost resuscitat timp de o oră și dus de urgență la spitalul județean din oraș. Trei medici au realizat intervenția chirurgicală, dintre care doi au fost chemați de acasă, pentru că în secția de cardiologie nu era suficient personal.

„A fost afară, a spus că îi este puțin rău, iar în momentul în care a intrat de afară, de la aer, după spectacol, bineînțeles, a căzut aici”, descria un recuzitier. Martorii au sunat imediat la 112, iar salvatorii sosiți la scurt timp după alertă l-au găsit pe Busu în stop cardio-respirator.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI