Florin Busuioc, mesaj halucinant la Pro TV: ‘Niște babuini, las-o naibii de treabă’

Florin Busuioc, mesaj halucinant la Pro TV: ‘Niște babuini, las-o naibii de treabă’
Florin Busuioc, mesaj halucinant la Pro TV

Florin Busuioc a venit din nou în emisiunea ”La Măruță”, unde a vorbit despre vremuri și despre vreme. Aceasta a comentat și știri din prezent, cu cetățeanul care a făcut gratar pe bloc sau cu jandarmul sărbătorit de colegii săi, sărbătorire la care nu s-au respectat regulile impuse de situația pandemică.

Florin Busuioc, mesaj halucinant la Pro TV

Busu, în stilu-i caracteristic, a dat niște răspunsuri de senzație.

”Un cetatean facea gratar pe bloc, el ardea cartoane. Era fum mare. Dati-o incolo, macar anunta si tu scara ca faci gratar. Sper ca a fost amendat, mi se par lucruri aberante, de Romania. N-am vazut in Islanda, Norvegia, sa faca lumea asa ceva. Pui pe jar un bloc intreg.

Eu am facut gratar numai in locuri amenajate. Nu am facut niciodata gratar in locuri nepermise. Eu respect regulile, nu ma hazardez sa ma impotrivesc lor. Nu tin minte prostii memorabile. Am fost foarte timid cand eram copil. Pana in clasa a patra am fost cel mai mic copil din Hunedoara, m-am nascut la 800 grame, am fost rahitic si nenorocit pana in clasa patra. Apoi m-am apucat de sport si am mai pus niste carnita pe mine. Eram ceva ingrozitor.

Am vazut la noi la Pro o stire cu ce fac unii de la Galati cu o ciocolata care se vinde in strainatate, astia sunt oameni minunati, dar noi aici vorbim despre babuini, las-o naibii de treabă”, a declarat Busu.

Cătălin Măruță a spus apoi că s-ar putea înființa chiar și o rubrică, și anume:

”Poate să fie si rubrica despre babuini, cu Busu”.

Florin Busuioc, omul care aduce vremea la Pro TV, a spus și că a avut și el covid, virus pe care l-a luat chiar de la Cătălin Măruță.

”Ia, ma, si tu covidul sa stai o saptamana in spital. A dat Catalin…”, s-a exprimat Busu.

Despre Florin Busuioc

Florin „Busu” Busuioc s-a născut la data de 19 mai 1962 în Hunedoara. Acesta este un actor român și prezentator al rubricii „Vremea” din cadrul Știrilor Pro TV. De menționat este că în anul 2010, Florin Busuioc a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie drept cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa.

Florin Busioc a debutat în televiziune în anul 1992, la TVR, având rolul principal din filmul pentru copii Brutus (premiat in 1993 la The International Film Festival Prix Danube, Bratislava, Slovakia), dar și ca prezentator al emisiunii TIP TOP MINITOP, emisiune creată și produsă de realizatoarea TV Oana Ionescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI