Andreea Tonciu și-a făcut mama mincinoasă, în direct la Cătălin Măruță. Prezentatorul, șocat de reacția brunetei: ”Minte cel mai mult”

Andreea Tonciu și-a făcut mama mincinoasă, în direct la Cătălin Măruță. Prezentatorul, șocat de reacția brunetei: ”Minte cel mai mult”
Andreea Tonciu si-a facut mama mincinoasa in direct

Andreea Tonciu și mama ei au venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Cele două au participat la un test al adevărului, iar bruneta a făcut dezvăluiri care l-au uimit pe prezentator.

Andreea Tonciu nu își mai dorește copii

Andreea Tonciu și mama ei au venit în platoul emisiunii La Măruță. Vedeta a făcut mai multe dezvăluiri. Ea a spus că petrece timpul cu fiica ei, dar că nu își mai dorește încă un copil, considerându-se prea ”bătrână”.

”S-a intamplat o neprevazută treaba. Stii cum eram eu, pe strazi toata ziua, nebunatica, daca era atunci Tik Tokul iti dai seama cati bani faceam.

Pană la un an și opt luni fiica mea statea mama cu ea,  când venea seara, mă îmbracam frumos ca sa plec cu soțul. Când se enerva mama pe mine, zicea ca gata, nu mai stau, nu mai fac. Acum mama se roaga de mine să ii dau nepoata.

Eu nu am spălat copilul pana la 6 -7 luni, îmi era frică să nu ii rup ceva. Nu mai fac copii. Unul și bun. Sunt batrână, am 35 de ani, când să fac, la 40?”, a spus Andreea Tonciu în ediția de azi a emisiunii La Măruță.

Andreea Tonciu și-a făcut mama mincinoasă, în direct la Cătălin Măruță

La ”testul relației” dintre mamă-fiică, Andreea Tonciu a dat însă niște răspunsuri neașteptate. La întrebarea ”care dintre voi două minte mai mult”, Andreea Tonciu a indicat către mama ei, spunând chiar: ”Minte cel mai mult”.

Contrariat de răspunsul brunetei, Cătălin Măruță a vrut să afle mai multe detalii, iar Andreea Tonciu a spus că mama ei obișnuia să o mintă adesea în legătură cu starea Rebecăi, fiica Andreei Tonciu, pe care aceasta a avut-o în grijă.

Vedeta a povestit și o întâmplare pe când fiica ei era în vacanță în Turcia, alături de bunică, iar când Andreea a întrebat-o de fiica ei, mama acesteia i-a zis că este bine, ca nu își îngrijoreze, de fapt, fiica.

”Îți dai seama că dacă știam că e în spital, luam avionul și în secunda doi eram în Turcia”, a mai spus Andreea Tonciu, care a mai dezvăluit și că mama ei face mai mulți bani decât ea, cu business-ul pe care îl are, și anume o florărie.

Mama Andreei Tonciu a mai spus că de când nepoata ei, Rebeca, locuiește cu mama ei, și-ar dori ca cea mică să mai doarmă alături de ea, însă micuța refuză.

”Îmi este foarte dor de Rebeca, nu mai vrea sa dorm cu ea.”, a spus doamna Tonciu.