Florin Busuioc, anunț crunt despre vreme. Schimbarea radicală care vine de mâine în România

Florin Busuioc, anunț crunt despre vreme. Schimbarea radicală care vine de mâine în România
Cum o să fie vremea meteo în zilele următoare. Anunțul făcut de Florin Busuioc

Mulți români vor să afle cum o să fie vremea în perioada următoare, așa că Florin Busuioc a făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea. Veștile nu sunt chiar așa de bune, așa că schimbările meteorologice o să îi facă pe toți să treacă prin anumite clipe dificile.

Meteo. Cum o să fie vremea în următoarele zile

Florin Busuioc și-a făcut apariția în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV pentru a discuta despre cum o să fie vremea în următoarea perioadă, dar și despre știrile care au luat cu asalt internetul în ultima vreme. Cunoscutul Busu a făcut un anunț crunt cu privire la ziua de mâine.

Ziua de astăzi a adus temperaturi blânde, potrivite pentru primăvară, așa că mulți au uitat că luna noiembrie poate să aducă și fenomene meteorologice capricioase. Busu i-a anunțat pe români că vremea o să se răcească, iar ploile și ceața o să își facă apariția în unele regiuni din România.

„Astăzi răsare soarele, mâine gata. Vremea mâine se răcește. Astăzi au fost 24 de grade în București, 26 de grade prin Pitești, a fost extraordinar, o zi de primăvară superbă. De mâine începe răceala.

Această răcire se produce în partea sud-estică, mai mult unde a fost foarte cald astăzi. În rest, temperaturile o să fie undeva între 11 și 18 de grade. Vin niște ploi în sud-vest, pe la munte. O să fie ploi mai serioase dimineața și ceață.”, a anunțat Florin Busuioc.

Florin Busuioc: ‘Să vă luați umbrelele”

De asemenea, Florin Busuioc le-a transmis tuturor că anul trecut, în aceeași perioadă, temperaturile erau mai scăzute, așa că există și câteva motive de bucurie. Duminică, 7 noiembrie, se pot înregistra maxime de până la 19 grade, însă ploile o să cuprindă anumite zone ale țării.

Ziua de luni o să vină cu vreme frumoasă, așa că mulți o să se bucure pentru faptul că se mai încălzește. Totuși, fericirea românilor o să fie repede spulberată, mai ales pentru că vremea mohorâtă o să pună stăpânire pe toată țara de marți.

„Ziua de duminică vine cu 10-19 grade, plouă în vest, nord, sud și centru, aceeași poveste cu ceața matinală. Luni avem până la 22 de grade, se mai încălzește. (…)

Anul trecut era parcă mai rece puțin. Nu e chiar atât de rău, lucrurile arată cât de cât firesc. Marți, însă, plouă în toată țara. Marți să vă luați umbrele, o să fie ploi consistente în toată țara.”, a mai zis acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI