Florin Busuioc, aproape să fie dat afară din hotel: ‘S-a pus pește pe reșou’

Florin Busuioc, aproape să fie dat afară din hotel: 'S-a pus pește pe reșou'
Florin Busuioc, aproape să fie dat afară din hotel

Florin Busuioc a venit azi în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a vorbit despre vreme și despre vremuri. El a spus ce ne așteaptă în acest weekend din punct de vedere al temperaturilor, dar a povestit și de o pățanie din trecut, când era să fie dat afară dintr-un hotel, alături de alți câțiva actori.

Busu, despre vremea din acest weekend

Florin Busuioc a spus cum va fi vremea în acest weekend.

”Vremea nu e rea, dar a venit repede toamna. Temperaturile sunt cam modeste în weekend. Mâine sunt 27 grade maxima națională, poimâine 28, de marți avem 24. Sunt mai mici decât normalul perioadei.

E posibil ca după aproximativ vreo 2 săptămâni să se încălzească pentru că e o masă de aer cald în Italia care vine spre noi. Ploi nu sunt foarte multe, slabe, pe la munte prin Moldova, prin S-V, vântul bate la mare, pe crestele munților. Mâine, apa mării are 22 de grade.”, a spus Busu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Busu a comentat și vremurile

Florin Busuioc a fost invitat să comenteze și anumite știri care au circulat în presă în ultima perioadă. Este vorba despre cazuri cu ecou, precum cel al bătrânicii în vârstă de 90 de ani care traversa șoseaua prin loc nepermis, iar un șofer de tir a reușit să o evite în ultimul moment, dar și cel al unei bătrâne din Piatra Neamț care a rămas blocată pe balcon și a fost salvată de un pompier, căruia apoi nu i-a permis să intre în apartament ca să coboare, pe motiv că aceasta abia făcuse curat în apartament. Iată cum a comentat Busu aceste știri care au făcut înconjurul Internetului.

”Cazul șoferului de tir care a evitat o bătrânica de 90 de ani – Ce face bătrânica aia acolo? Ea nu vede nimic. Bravo soferului, jos palaria, îmi pare rău, bătrânico, dar nu pe acolo. Sunt convins că șoferul nu băuse nimic, este un reflex curat.

„Cazul bătrânei care a rămas blocată afara, în balcon, iar pompierul nu a fost lăsat să iasă afară prin apartament, pentru că bătrânica făcuse curat:  Dragi, oameni din Piatra Neamt, dacă nu aveți bătrâni, e mai bine. Bine, nu toți”, a comentat Busu aceste cazuri.

Florin Busuioc, aproape să fie dat afară din hotel

Tot Busu a ținut să povestească și el o pățanie din trecutul său.

”Eram în Grecia cu un spectacol de teatru. Stăteam la un hotel al lui Onasis, la un momendat patru actori aveau un reșou la ei în cameră și au cumpărat pește și l-au fript la reșou. Au împuțit hotelul. Era să ne dea afara, a intervenit domnul Cornel Todea, directorul Teatrului Ion Creangă”, a povestit apoi Busu.

Urmăriți Playtech.ro și pe