Florin Busuioc, despre retragerea de la Pro TV. Cât vrea să mai muncească în televiziune

Florin Busuioc, despre retragerea de la Pro TV. Cât vrea să mai muncească în televiziune
Despre problemele de sănătate, Florin Busuioc spune că a încercat să țină un regim

Una din cele mai populare vedete din trustul PRO, Florin Busuioc, sau Busu, a trecut prin momente grele. În 2018 celebrul actor a suferit un infarct, urmat apoi de o perioadă greea de recuperare. Recent Florin Busuioc a decis să vorbească de planurile de viitor. A vorbit despre aparițiile  pe micul ecran, cât și despre meseria sa, cea de actor.

Florin Busuioc a reușit să treacă cu bine de un infarct

În noiembrie 2018, aflându-se pe scena teatrului din Craiova, Florin Busuioc a fost la un pas de moarte. Busu suferea un infarct miocardic, ulterior fiind internat de urgență. A urmat o perioadă grea de convalescență, dar celebrul actor a trecut cu bine peste acest moment.

În afară de problemele de sănătate, Florin Busuioc trece și printr-o perioadă tulbure în relația cu fiul său, Florin Busuioc Jr., cunoscut și sub numele de Rapace. Recent, fiul actorului, vorbea în exclusivitate cu redacția Impact despre tensiunile dintre el și tatăl său. Întrebat de Impact.ro despre cum a reacționat la momentul infarctului avut de tatăl său, juniorul declara:

„Nu mai țin minte care a fost exact mesajul, l-am șters, probabil era ceva de genul: ‘Sper să te faci bine cât mai repede, în rest nu îți mai face griji, se rezolvă ele. Însănătoșire grabnică.  Am fost șocat, am fost supărat, crezând că asta a fost și eu nu îl voi cunoaște niciodată.

L-am căutat după ce a ieșit din spital, dar tot fără rezultat. Am considerat că Dumnezeu i-a mai dat o șansă și se pare că nu știe ce trebuie să facă cu ea! Astăzi, sincer să fiu, mi-am luat gândul de a mai încerca să fac ceva în legătură cu el. Ține doar de el! Am 30 de ani, nu sunt preșul nimanui, îmi pare rău că un om inteligent ca el acționează astfel. Dar vorba aia, nu îl cunosc, poate îl văd eu prea bine.”, declara Florin Busuioc Jr.

Planurile lui Busu de viitor. Nu se gândește la o retragere

După mai bine de trei ani de la momentul dramatic prin care a trecut, Florin Busuioc nu se gândește la o retragere, sau cel puțin așa declară actorul. Faptul că a trecut cu bine peste problemele de sănătate s-au datorat, mai spune Florin Busuioc, și proiectelor în care a fost și este încă implicat.

„Eu nu cred că voi ieși vreodată la pensie cu totul, adică teatrul n-o să-l las niciodată și asta, Slavă Domnului, pentru că roluri de bătrâni există în teatru și pot să joc și după 65 de ani.

Dacă o să ies la pensie de la televiziune, poate că o să mă mai țină pe aici… că poate li se pare că zic bine vremea și nu mă dau chiar afară. Sunt ceva ani, vreo 15-16 ani de Pro TV…

Eu trag nădejde să rămân cât mai mult în povestea asta și să nu fie nevoie să mă retrag.”, declară Florin Busuioc optimist.

„Am încercat, din când în când, să țin un regim”

Cât despre problemele de sănătate, actorul spune că a încercat să țină un regim, dar nu prea i-a ieșit cum trebuie, așa că în cele din urmă a renunțat.

„Am încercat, din când în când, să țin un regim, nu prea îmi iese asta cu regimul, am mers și la sală o perioadă. De vreo lună n-am mai fost, dar o să reiau sala, o să mă duc din nou la sală.

Însă nu pot să zic că mi-am schimbat foarte tare stilul de viață. Am încercat și să merg mai mult pe jos, dar nu prea sunt obișnuit și atunci mi-e greu să ies din zona mea de confort”, a declarat Busu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI