Florin Busuioc, adevărul despre soția lui. De ce nu apare deloc în public

Florin Busuioc, adevărul despre soția lui. De ce nu apare deloc în public
De ce nu apare sotia lui Florin Busuioc in public

Este adorat de milioane de români și este persoana potrivită care întotdeauna știe cum stăm cu vremea și vremurile. Toată lumea îl știe pe Busu de la PRO TV, dar cum arată soția acestuia și de ce nu vrea partenera sa apara sub lumina reflectoarelor.

Motivul pentru care soția lui Florin Busuioc nu apare în public

Pe Florin Busuioc îl cunoaște toată țara. Este unul dintre cei mai prezentabili, apreciați și cunoscuți prezentatori TV din România, iar spiritul său jovial și simțul dezvoltat al umorului i-au adus, de-a lungul timpului, simpatia a milioane de români din toate colțurile țării.

Deși prima lui dragoste a fost actoria, Florin Busuioc reprezintă un simbol al postului PRO TV și a reușit să-și construiască o carieră de succes în domeniul mass-media. Are tot ce-și poate dori: faimă, conturi pline în bancă și o familie pe care o adoră, alcătuită din soția și cele două fiice ale sale.

Deși el este una dintre cele mai populare vedete din România, puțini sunt cei care o cunosc pe soția lui. Recent, într-un interviu acordat celor de la Ciao, prezentatorul de la PRO TV a explicat motivul pentru care partenera lui de viață nu apare niciodată la brațul lui la evenimentele publice la care Busu își face simțită prezența.

„Ea nu dorește să apară la evenimente pentru că nu i se pare un lucru important să apară la evenimente și, în general, nu-i prea place, deși și ea a terminat teatru, e actriță la bază, dar nu profesează, însă nu-și dorește celebritate și notorietate. Nu vrea. Și atunci sigur că îi respectăm dorința.”, a declarat Florin Busuioc, exclusiv pentru Ciao.

Ce-i spun românii lui Florin Busuioc atunci când îl opresc pe stradă

Notorietatea de care se bucură vine cu un preț, iar Busu știe foarte bine că este o persoană ușor de recunoscut, pe care românii adoră să o oprească în drum, pentru a schimba câteva vorbe cu vedeta de la PRO TV.

Prezentatorul meteo susține că oamenii îi reproșează, câteodată, faptul că nu ar fi „nimerit” prognoza meteo, lucru care-l amuză pe Busu.

„N-ai nimerit-o, băi, Busule, băi! N-ai nimerit-o!”, “Hai că ai zis că plouă, și uite, secetă. Ce e asta, băi, Busule?”. Dar, niciodată nu a fost interpelare agresivă. Întotdeauna au fost în glumă, prietenească. Hâtre cele mai multe…. (zâmbește – n.r.).

Pe mine mă distrează cel mai tare când oamenii mă întreabă la piață “Băi, să scot și eu sfecla sau o mai las?”. Pe cuvânt, oamenii mă întreabă dacă să scoată sfecla. Sau… “Dom’le, trebuie să-mi fac și eu acoperișul, când să-l fac… că dacă plouă… m-ai nenorocit.

Îl fac acum? Să mă apuc?”. Sau, mi-a zis o femeie.. “Nea’ Busule, are fiica-mea nuntă, să-i pun cort? Că la țară o fac, în Ialomița. Sau să nu-i pun cort? Că dacă plouă… îi pun cort”. Întreb “Când e nunta, doamnă?”. Zice “în august”. Iar când vorbeam noi era februarie. Îi zic: “Doamnă, habar n-am..”, a completat Florin Busuioc pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI