Florin Busuioc a anunțat de ce nu se spovedește niciodată. Cătălin Măruță a fost uimit să-l audă

Florin Busuioc a anunțat de ce nu se spovedește niciodată. Cătălin Măruță a fost uimit să-l audă
De ce nu se spovedeste Florin Busuioc niciodata

Prezentatorul rubricii Meteo din cadrul Știrilor Pro TV, Florin Busuioc, a fost prezent recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a comentat vremea și vremurile.

Florin Busuioc a anunțat de ce nu se spovedește niciodată

Acesta i-a spus lui Cătălin Măruță un amănunt care l-a uimit, și anume, că nu merge să se spovedească la preot și că nici nu ”recomandă” asta.

Florin Busuioc a fost întrebat în Săptămâna Patimilor dacă va merge la biserică să se spovedească, dar Busu a oferit un răspuns cu totul neașteptat.

”Nu am față, eu sunt altfel. nu recomand, nu sunt eu genu; nu am ce căuta, să mă iertaţi”, i-a spus vedeta lui Cătălin Măruță.

În acea emisiune, Busu a vorbit și despre vremea de Paște și a dat vești bune, vești care, de altfel, se confirmă în totalitate.

”Va fi vreme extraordinară, avem temperaturi de vară. (…). Nopțile sunt foarte calde, până la 18 grade Celsius. Duminică avem temperaturi de la 20 la 30 de grade. În sud, vremea este absolut superbă, luni, temperaturile mai scad, o să avem maxime de 26 grade, dar e totuși cald”, a anunțat Busu, în direct, ”La Măruță”.

Reacția lui Florin Busuioc la adresa polițistului care se afla la salon în loc să meargă la intervenție

În cadrul aceleiași emisiuni, Florin Busuioc a fost rugat să și celebrul caz al femeii care s-a aruncat în fața unei mașini, în centrul Capitalei, ea spunând apoi că a fost accidentată. Când a auzit una ca asta, Busu a afirmat:

”Ce dracu, măi, dar eu am mai văzut chestia asta. Poliția a vazut imaginile. Asta este cea mai mare nesimțire. Chiar în halul asta de prosteală să te arunci în fața unei mașini care a oprit și să zici că te-a accidentat. La un moment dat, lumea era împotriva acestor camere de luat de vederi, dar iată că ele au mare efect. N-a jucat-o bine, ea s-a așezat usor, ca să nu se rănească, nici măcar o vânătaie nu are. Dă-o încolo”, i-a spus Busu lui Cătălin Măruță.

Apoi, tot aunci, un alt caz care i-a atras atenția lui Busu a fost al polițistului care nu a putut merge la intervenție întrucât se afla ”în misiune” la pensat. Busu a răbufnit:

”Metrosexualul tot metrosexual e. Nu ți-ai inchipuit niciodată că un polițist poate să se penseze. Zici că doar aia din Dorobanți. Am cunoscut politiști care arată foarte blânzi, dar ți-ai putea închipui că un polițist se duce la pensat? Eu barba mi-o fac singur, părul mă mai ajută puțin Cătălin, omul nostru de aici. Lasă-mă cu pensatul asta. Parcă e o copilarie așa. Treaba lui”, a spus Florin Busuioc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI