Florin Busuioc, anunț uluitor despre vremea din weekend. Câte grade vor fi noaptea, Cătălin Măruță e uluit și el

Florin Busuioc, anunț uluitor despre vremea din weekend. Câte grade vor fi noaptea, Cătălin Măruță e uluit și el
Florin Busuioc, anunt despre vremea in weekend

Prezentatorul rubricii Meteo, de la Pro TV, Florin Busuioc, a venit azi în platoul emisiunii ”La Măruță!, unde a vorbit despre cum va fi vremea de Paște 2021.

Florin Busuioc, anunț uluitor despre vremea din weekend

Florin Busuioc, alias Busu, a dat cele mai așteptate vești despre vreme, și anume, că în weekend ne așteaptă temperaturi de vară.

”Va fi vreme extraordinară, avem temperaturi de vară, mâine avem 26 de grade prin Sud, o sa fie și niște ploi prin Nord-Vest, după care, sâmbătă avem temperaturi mai mari, vreme frumoasă prin partea Sudică a țării, iar seara se vor strânge norii și ploile se vor extinde. Nopțile sunt foarte calde, până la 18 grade Celsius. Duminică avem temperaturi de la 20 la 30 de grade. În sud, vremea este absolut superbă, luni, temperaturile mai scad, o să avem maxime de 26 grade, dar e totuși cald”, a anunțat Busu, în direct, ”La Măruță”, spre fericirea prezentatorului, care a exclamat:

”Busu, să-ți dea Dumnezeu sănătate”, a spus, la final, Cătălin Măruță.

Ce anunță meteorologii ANM despre vremea în weekend

De altfel, despre vreme, și meteorologii ANM au spus că se va încălzi. Prin urmare, meteorologul ANM, Mihai Huștiu, a afirmat la Digi24 că vremea va încălzi semnificativ zilele următoare, explicând și motivul pentru care se produce creșterea bruscă a temperaturilor.

”Va veni o masă de aer cald din Nordul Africii, astfel că la sfârșitul săptămânii se vor depăși 25 de grade în multe zone. Duminică vor fi 30 grade Celsius în sud, ceea ce înseamnă temperaturi mai ridicate cu 7 – 8 grade față de normalul perioadei”.

Chiar și așa, în Deltă și pe litoral, vremea va fi mai rece, maximele termice ajungând la 17 – 19 grade.

”Iarna trebuie să se încheie cu aceste ultime fenomene meteo din Harghita. De joi temperaturile încep să crească„, a mai spus meteorologul.

Vremea ANM în săptămâna 26.04.2021 – 03.05.2021

Meteorologii ANM au spus pentru acest interval că temperaturile vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în jumătatea nordică a țării, iar în rest, temperaturile vor fi mai apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cât despre ploi, regimul pluviometric va fi local excedentar în zonele montane, în regiunile vestice, dar mai ales în nord-vestul extrem. În restul teritoriului, acest regim pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil local deficitar în nord-est.

Așadar, de Paște 2021, vremea va fi cât se poate de bună, după ce în ultima perioadă, în țară, au existat chiar și episoade de iarnă adevărată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI