Florin Busuioc, reacție halucinantă la adresa polițistului care se pensa: ”Nu ți-ai închipuit niciodată”

Florin Busuioc, reacție halucinantă la adresa polițistului care se pensa: ”Nu ți-ai închipuit niciodată”
Reactia lui Florin Busioc despre poltistul aflat la pensat

Florin Busuioc sau Busu, așa cum mai este cunoscut el, a venit azi în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a vorbit, ca de obicei, despre vreme și despre vremuri.

Florin Busuioc, reacție halucinantă la adresa polițistului care se pensa

Florin Busuioc a spus că vremea va fi una de vară în weekend, după care a comentat și știrile care au apărut în mass-media în această perioadă. Busu a fost rugat să comenteze cazul femeii care s-a aruncat în fața unei mașini, în centrul Capitalei, spunând că a fost, de fapt accidentată. Cu alte cuvinte, aceasta și-a înscenat accidentarea. Când a auzit, Busu a afirmat:

”Ce dracu, măi, dar eu am mai văzut chestia asta. Poliția a vazut imaginile. Asta este cea mai mare nesimțire. Chiar în halul asta de prosteală să te arunci în fața unei mașini care a oprit și să zici că te-a accidentat. La un moment dat, lumea era împotriva acestor camere de luat de vederi, dar iată că ele au mare efect. N-a jucat-o bine, ea s-a așezat usor, ca să nu se rănească, nici măcar o vânătaie nu are. Dă-o încolo”, i-a spus Busu lui Cătălin Măruță.

Ce a spus Busu când a fost întrebat dacă a mers la spovedanie în Săptămâna Mare

Un alt caz care i-a atras atenția lui Busu a fost și cel al polițistului care nu a putut merge la intervenție deoarece se afla… la pensat. De data aceasta, Busu a răbufnit.

”Metrosexualul tot metrosexual e. Nu ți-ai inchipuit niciodată că un polițist poate să se penseze. Zici că doar aia din Dorobanți. Am cunoscut politiști care arată foarte blânzi, dar ți-ai putea închipui că un polițist se duce la pensat? Eu barba mi-o fac singur, părul mă mai ajută puțin Cătălin, omul nostru de aici. Lasă-mă cu pensatul asta. Parcă e o copilarie așa. Treaba lui”, a spus Florin Busuioc.

La final, Cătălin Măruță l-a întrebat pe Busu și dacă, în Săptămâna Mare fiind, a mers la preot ca să se spovedească. Reacția sa l-a uimit pe celebrul prezentator.

”Eu, la preot, iertați-mă din suflet, eu nu am ce sa caut acolo. Nu am față de preot, eu sunt d-ăla nebun la cap, nu sunt eu genul”, a spus Busu.

Și că tot am amintit mai sus despre vreme, Busu a venit de data aceasta cu vești bune despre vremea din acest weekend.

”Va fi vreme extraordinară, avem temperaturi de vară, mâine avem 26 de grade prin Sud, o sa fie și niște ploi prin Nord-Vest, după care, sâmbătă avem temperaturi mai mari, vreme frumoasă prin partea Sudică a țării, iar seara se vor strânge norii și ploile se vor extinde. Nopțile sunt foarte calde, până la 18 grade Celsius. Duminică avem temperaturi de la 20 la 30 de grade. În sud, vremea este absolut superbă, luni, temperaturile mai scad, o să avem maxime de 26 grade, dar e totuși cald”, a anunțat Busu, în direct, ”La Măruță”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI