Flori pe care e bine să le ai în casă. Alungă orice energie negativă, atrag abundența și aduc noroc

Flori pe care e bine să le ai în casă. Alungă orice energie negativă, atrag abundența și aduc noroc
Plante și flori care alungă orice energie negativă. Atrag abundența și ai parte de noroc

Odată cu un nou an vine entuziasmul a ceea ce se poate întâmpla și speranța că va fi bine. Specialitșii ne spun că ne putem îmbunătății șansele având în casă plante și flori cunoscute pentru proprietățile lor aducătoare de noroc. Aceste plante oferă deja beneficii care stimulează sănătatea. Unele ne pot oferi purificarea aerului și reducerea stresului. Alte plante și flori proaspete ne pot stimula norocul în dragoste, bogăție, avere și sănătate, de asemenea. Dacă nu ai descoperit care sunt aceste plante, iată recomandările. Descoperă aceste plante și flori super norocoase adunate de experți.

Plante și flori care alungă orice energie negativă. Atrag abundența și ai parte de noroc

Plantele aducătoare de noroc pentru casă sunt esențiale în canalizarea fluxului natural de energie pozitivă. Plantele de bun augur pentru casă purifică mediul înconjurător prin absorbția dioxidului de carbon și oferă o ușurare a stresului.

Aceste plante pentru casă alungă energiile stagnante și învechite din casă. Ele ne conectează în subconștient la culoarea verde, care are calități terapeutice.

Conform specialiștilor, plantele care cresc sănătos și plantele care aduc bani și noroc, plasate în direcțiile potrivite, sporesc capacitatea de a atrage abundența în viața cuiva și de a îmbunătăți relațiile.

Plante care aduc noroc în acasă

Așa cum există așa-numitele talismane norocoase, așa există și plante aducătoare de noroc, mai ales pentru casa fiecăruia dintre noi. Iată o listă de astfel de plante:

1.Tulsi

Conform specialiștilor, una dintre cele mai puternice, sacre și de bun augur plante de noroc care sporesc pozitivitatea în casă, este Tulsi sau busuiocul sfânt.

Acest arbust, care are o mare valoare medicinală, poate purifica atmosfera și ține țânțarii la distanță. Tulsi poate fi cultivat în fața sau în spatele casei, în balcon sau la ferestre, oriunde poate fi expus în mod regulat la lumina soarelui.

2.Planta de jad

Planta de jad, cu frunza sa mică și rotunjită, este cunoscută ca fiind o plantă norocoasă. Potrivit Feng Shui, planta de jad este întruchiparea norocului și a energiei pozitive favorabile.

Prin urmare, această plantă norocoasă pentru casă poate fi amplasată în casă sau în birou. Jadul simbolizează creșterea și regenerarea, iar forma frunzelor plantei norocoase pentru casă seamănă cu pietrele de jad.

Totuși, evitați să țineți planta de jad în baie, sugerează experții.

3.Planta de bambus aduce noroc

Bambusul (Dracaena Sanderiana) din sud-estul Asiei și ambele, Feng Shui o asociază cu norocul și sănătatea. Numărul de tulpini din planta de noroc are un impact mare asupra semnificației unei anumite plante de bambus norocoase.

Pentru bogăție, de exemplu, ar trebui să aibă cinci tulpini. Pentru noroc, șase, iar șapte tulpini pentru sănătate și 21 de tulpini pentru sănătate și mare bogăție.

Plantele de bambus aducătoare de noroc pentru casă acționează și ca purificatoare de aer și elimină poluanții din mediul înconjurător. De preferință, țineți planta de bambus în colțul estic.

4. Cu planta de bani, ai parte de noroc și avere

Planta de bani (pothos) este cunoscută pentru faptul că aduce bogăție și noroc în casă și ajută la depășirea obstacolelor financiare. Plantele de bani acționează ca purificatoare naturale de aer, deoarece filtrează toxinele din aer.

Aceste plante aducătoare de noroc necesită foarte puțină întreținere. Se spune că păstrarea unei plante de bani în casă poate ajuta la obținerea succesului atât în domeniul personal, cât și în cel profesional.

5.Palmierul Areca

Plantele de palmier Areca, conform Feng Shui, duc la sănătate, pace și prosperitate. Aceste plante norocoase pentru casă elimină energia negativă și atrag pozitivitatea.

Această plantă cu frunze poate fi cultivată oriunde în casă, în lumina indirectă a soarelui. Aceste plante norocoase pentru casă au capacitatea de a elimina poluanții obișnuiți din aer și, de asemenea, îmbunătățesc umiditatea.

6.Planta de cauciuc

Plantele de cauciuc sunt plante norocoase pentru casă și reprezintă bogăția și norocul în Feng Shui, deoarece frunzele sale rotunjite seamănă cu monedele.

Atunci când sunt plasate în casă, se crede că aceste plante aducătoare de noroc oferă abundență. De asemenea, planta de cauciuc îmbunătățește aerul din interior, deoarece este un purificator de aer natural.

7.Planta de porumb

Plantele de porumb sau planta norocului(dracaena fragrans), așa cum este cunoscută în mod obișnuit, sunt plante de interior bine cunoscute pentru noroc. În unele țări asiatice, se spune că planta de porumb este un simbol al norocului.

Dacă planta înflorește în casă, înseamnă că cineva va primi bogăție și noroc. Plantele de porumb purifică aerul, deoarece elimină toxinele din aer. Plantele de porumb se dezvoltă bine în lumină puternică, dar indirectă.

Florile care aduc noroc pentru casa ta

Dacă despre plante norocoase am vorbit, a venit rândul și florilor aducătoare de noroc și abundență în casa ta. Conform tradiției Feng Shui, anumite flori sunt extrem de benefice când vine vorba de noroc, abundență și, bineînțeles, sănătate.

Iată care ar fi aceste flori:

1.Crinul păcii este noroc pentru oricine

Crinii sunt un plus mare pentru orice cameră, pentru a ajuta la curățarea aerului și pentru a evoca un sentiment de armonie. Feng Shui spune că hrănirea crinilor păcii, ajută la aducerea norocului și a bogăției și îndepărtează energiile negative.

Deoarece planta atrage vibrații bune, această plantă norocoasă este bună și pentru bunăstarea emoțională. Această plantă aducătoare de noroc îmbunătățește fluxul de energie în casă prin curățarea aerului.

2.Iasomia creează pozitivitate în relații

Iasomia reprezintă aprecierea, dragostea și norocul și creează pozitivitate în relații. Iasomia are un parfum delicat și dulce, iar această plantă aducătoare de noroc pentru casă este cunoscută pentru că reduce anxietatea și aduce liniște.

În lumea haotică de astăzi, avem nevoie de o casă calmă și liniștită pentru a ne reîncărca, iar plantele ne ajută să ne relaxăm. După o zi de muncă, te poți bucura de mirosul delicat al iasomiei înflorite în balconul tău și uiți de tot stresul.

3.Orhideea, aducătoare de noroc

Orhideele sunt flori aducătoare de noroc pentru casă și sunt asociate cu norocul și prosperitatea. În Feng Shui, orhideele simbolizează relațiile bune, fericirea și fertilitatea.

În mod ideal, aceste flori aducătoare de noroc pentru casă ar trebui să fie plasate în direcția nord.

4.Lotus, simbol al bogăției

Lotus este un simbol al bogăției, al păcii, al purității, al armoniei și al spiritualității. Aceste flori aducătoare de noroc pentru casă au și valoare medicinală și este considerată o floare de bun augur, deoarece este legată de zeița Lakshmi, precum și de Lordul Buddha.

Plasarea ei în fața casei este cea mai benefică, dar aceste flori aducătoare de noroc pentru casă pot fi păstrate și în interiorul casei. Un iaz cu apă cu lotus în el, este ideal în direcția nord-est sau nord sau est a grădinii cuiva.

5.Gălbenelele

Florile de gălbenele simbolizează norocul și optimismul. Aceste flori aducătoare de noroc pentru casă atrag pozitivitatea și energia în casa cuiva.

Florile de gălbenele sunt considerate de bun augur și sunt așezate pe ușa principală, sub formă de torans. O direcție nordică sau estică este cea mai bună pentru a păstra plantele de gălbenele în casă.

6.Bujorii aduc noroc, fertilitate, prosperitate și binecuvântări

Bujorii semnifică noroc, fertilitate, prosperitate și binecuvântări. Pentru a stimula norocul și pentru a spori coeficientul de relații în viața voastră, plasați această plantă aducătoare de noroc în direcția sud-vest a grădinii.

7.Crizantema

Floarea galbenă Chrysanthemum, reprezintă veselia și optimismul. Aceste flori aducătoare de noroc pentru casă atrag pozitivitatea.

De asemenea, purifică aerul și elimină toxinele din casă. În cultura budistă, altarul este adesea împodobit cu crizanteme.

Se pot păstra aceste flori aducătoare de noroc pentru casă în camera de zi, dar se poate evita amplasarea lor în dormitor.

8.Hibiscus

Hibiscusul roșu este asociat cu divinitatea, deoarece este oferit zeiței Kali și lordului Ganesha. Puteți cultiva aceste plante pentru casă pe o fereastră însorită sau în grădină, pentru energie pozitivă, stabilitate și bucurie în viață.

Hibiscusul galben este ideal pentru a ridica moralul cuiva, aducând noroc în casa ta și, astfel, este considerat ca fiind plante norocoase pentru casă în India. Direcția plantei de hibiscus este fie nordul, fie estul.

9.Trandafirii atrag norocul și energia vindecătoare

Trandafirii semnifică dragostea și pasiunea și atrag norocul și energia vindecătoare. Este considerat ca fiind o plantă norocoasă Feng Shui pentru casă.

Trandafirii roșii semnifică dragostea, galbenul aduce fericire, iar trandafirii albi simbolizează pacea. Parfumul de trandafir reduce anxietatea și aduce un sentiment de pace.

Trandafirul este singura plantă spinoasă despre care se știe că este potrivită pentru a crește în interiorul unei case. Plantele cu flori de trandafir plasate în sud-vest sunt de bun augur, deoarece elimină energia negativă și sporește eminența socială a proprietarului casei.

10.Magnolia îi poate ajuta pe oameni să obțină mulțumire

Plantarea unui arbore de magnolie în grădina de acasă îi poate ajuta pe oameni să obțină mulțumire. Se spune că acestea sunt plante norocoase pentru casă, cu un parfum care atrage prosperitatea.

Copacul are capacitatea de a înflori chiar și după ce a fost dezrădăcinat. În multe culturi, floarea de magnolie simbolizează stabilitatea economică, bucuria, norocul și perseverența.

Concluzie și alte câteva sfaturi

Alege plantele norocoase și sănătoase pentru casă, cu frunze vibrante, pentru a crea o energie benefică. Copaci precum neem și mango, oferă rezultate bune în toate direcțiile.

Pentru orice casă, este de bun augur să ai un arbore de cătină în direcția nord-est, rodii în nord-vest, smochin în ciorchine în sud, peepul în vest și ficus în direcția nord.

În grădina de bucătărie, pe lângă cultivarea turmericului, care este asociat cu prosperitatea, cultivați ierburi pentru noroc, cum ar fi coriandrul, cimbrul și rozmarinul.

O plantă de citrice, pe lângă faptul că emană un miros proaspăt, ajută la crearea unei atmosfere fericite și, prin urmare, este o plantă de noroc pentru casă.

Îndepărtați frunzele uscate și putrezite, florile și buruienile, deoarece acestea atrag energia negativă. Cultivați în grădina de acasă flori de hibiscus, champa și gălbenele, deoarece sunt considerate de bun augur.

Cu excepția câtorva plante medicinale, evitați plantele cu spini, deoarece acestea dau naștere la tensiuni în mediul înconjurător. Nu cultivați plante în ghivece sau vase ciobite sau crăpate.

Cultivarea de plante târâtoare cu sprijin pe peretele casei, nu este recomandată.

Urmăriți Playtech.ro și pe