01 mart. 2022 | 15:28

Plantele care aduc toată dragostea la tine în apartament. Viața ta se va schimba total

Diverse
Plantele care aduc toată dragostea la tine în apartament. Viața ta se va schimba total
Plantele care aduc toata dragostea la tine in apartament. Viata ta se va schimba total

Plantele ne fac viața mai frumoasă, mai colorată, mai veselă și mulți sunt de părere că unele flori atrag bunăstarea, bucuria, norocul și iubirea în casele lor. Care sunt plantele de apartament pe care trebuie neapărat să le cumperi, dacă îți dorești ca dragostea să-ți bată, cât mai curând, la ușă.

Top 5 plante care atrag iubirea în viața ta

Bambus

Se spune că bambusul este o plantă renumită pentru faptul că ar atrage bucuria și bogăția în viața celor care o îngrijesc. Această plantă oferă protecție și noroc, poate sparge ghinioane și îndeplinește toate dorințele.

De asemenea, superstițioșii sunt de părere că bambusul ajută la creșterea flexibilității mentale, ajută la creșterea spirituală, ajută oamenii să-și dezvolte talentele artistice și încurajează sănătatea. Dacă ești deprimat, bambusul este o plantă grozavă de avut în casă, deoarece te poate ajuta să te simți mai puțin blocat.

Busuioc

O altă plantă care aduce dragoste, pasiune, bogăție, noroc și frumusețe în casa ta este busuiocul. De asemenea, se spune că busuiocul este afrodiziac.

Cu alte cuvinte, atunci când îți crești propriul busuioc și îl folosești pentru a aroma preparatele culinare, se spune că vei trezi pasiune în oricine îl degustă, o idee care le surâde domnițelor. Busuiocul este cunoscut și pentru că este un antidepresiv, antiseptic și antibacterian.

Orhidee

Orhideele reprezintă florile preferate ale multor femei, nu doar pentru că sunt frumoase, ci și pentru că sunt foarte ușor de îngrijit.

Puțini sunt cei care știu faptul că orhideele simbolizează iubirea eternă, atrag dragostea, calmează sufletul și adâncesc prieteniile. Grecii antici asociau orhideele cu fertilitatea și virilitatea, ceea ce le face un cadou grozav pentru proaspeții părinți.

Caprifoi

Chiar dacă nu te așteptai la asta, caprifoiul îți aduce belșug, iubire și oferă protecție, fiind una dintre plantele care ocupă un loc fruntaș în topul plantelor de apartament care aduc iubirea la tine în casă.

Unii oameni cred că zdrobirea florilor și așezarea lor lângă frunte poate stimula puterile psihice. De asemenea, parfumul plantei caprifoi îți ascute intuiția. Pe lângă faptul că are o aromă îmbietoare, caprifoiul are un nectar comestibil delicios.

Iasomie

Una dintre cele mai populare flori din lume, iasomia atrage dragostea în viața ta și te ajută să ai mereu armonie în cuplu. Uleiul de iasomie este cunoscut pentru că este unul dintre cele mai puternice afrodisiace.

Parfumate, viu colorate și aspectuoase, florile de iasomie sunt învăluite în mister, din pricina faptului că se deschid pe timp de noapte. Iasomiile sunt adesea purtate de marile preotese și au un miros extrem de plăcut.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu nădejdea Învierii
Capital.ro
"Vorbim de sute de mii de euro" | Românii pot economisi o avere dacă renunţă la aceste obiceiuri. Calcule făcute de economişti
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE SUSPECTE deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro