Flavia Mihășan, primele declarații despre al treilea copil. Ce sex și nume va avea

Flavia Mihășan, primele declarații despre al treilea copil. Ce sex și nume va avea
Flavia Mihasan, declaratii despre al treilea copil

Flavia Mihășan a devenit recent mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume tot un băiețel, motiv pentru care este bucuroasă.

Flavia Mihășan, primele declarații despre al treilea copil

Dar blondina nu vrea să se oprească aici, ci chiar își mai dorește un copil, de această dată o fetiță. Mai mult decât atât, cei doi părinți știu deja ce nume va avea micuța.

„Este incredibil ce mi s-a întâmplat. Eram la plimbare toți și buni a văzut o fetiță care era foarte foarte frumoasă, micuță, pe care o chema Zoe.

Și noi dacă am fi avut o fetiță, așa ar fi chemat-o pentru că numele îmi place foarte tare. Și m-am uitat și îi zic: auzi, dar hai să facem și o fetiță”, a spus Flavia Mihășan, în cadrul unei emisiuni tv.

Amintim că în urmă cu două săptămâni, Flavia Mihășan a născut al doilea copil, un băiețel perfect sănătos. Chiar dacă responsabilitățile sunt acum duble, vedeta și partenerul ei reușesc să facă față cu brio provocării. Ei și-au împărțit sarcinile, iar cei doi micuți au parte de toată atenția lor.

Cine este iubitul Flaviei Mihășan

Flavia Mihășan şi iubitul ei, Marius Moldovan, s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. De asemenea, iubitul fostei asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion  și Dani Oțil a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, alături de Hera Alexandra Zaulet. Cei doi i-au uimit pe jurați, dar și fanii celebrului show de talente.

Marius Moldovan are vârsta de 29 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. El a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, după care a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, Marius Moldovan s-a mutat în Bucureşti, acolo unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”.

Flavia Mihășan a făcut parte din echipa Neatza cu Răzvan și Dani, însă după ce a rămas însărcinată pentru prima oară, ea a anunțat că va părăsi emisiunea. Ea și-a dedicat timpul fiului ei, iar la emisiune a fost înlocuită cu Ramona Olaru. Însă, în tot acest timp, Flavia Mihășan a mai avut o activitate, în afară de cea de mămică, apucându-se de vloguri. În vlogurile sale, Flavia Mihășan abordează teme precum momentul nașterii, detalii despre creșterea copilului etc. Flavia Mihășan se bucură pe deplin de familia ei și, potrivit spuselor ei, aceasta își dorește mult să aducă pe lume și o fetiță, în viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI