Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani, Flavia Mihășan, a născut. Primele imagini cu ea și bebelușul

Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani, Flavia Mihășan, a născut. Primele imagini cu ea și bebelușul
Flavia Mihășan a devenit mămică pentru a doua oară

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ a născut! Frumoasa blondină a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos și trăiește cele mai frumoase clipe. Vedeta a decis să ofere și primele imagini fanilor de pe rețelele de socializare, astfel că toată lumea s-a emoționat atunci când a văzut cât este de fericită proaspăta mămică pentru că își strânge în brațe micuțul.

Flavia Mihășan, mămică pentru a doua oară. Ce le-a dezvăluit fanilor

Flavia și iubitul ei, Marius Moldovan, formează un cuplu extrem de admirat de mulți ani. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și acum se bucură de o familie completă. În 2019 venea pe lume primul lor copil, Carol, ce se va bucura acum de un partener de joacă. Blondina este frumoasă, faimoasă, iubită și împlinită, mai ales pentru că are parte doar de momente de bucurie în ultima perioadă.

Aceasta a decis să ofere și primele imagini cu bebelușul ei, dezvăluind un videoclip emoționant pe rețelele de socializare. În respectiva postare făcută pe Facebook și Instagram, fosta asistentă de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ apare strângându-și în brațe copilul, chiar de pe patul de spital, semn că se odihnește după naștere.

„Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! Te iubim fără limite, copilul nostru!”, a scris Flavia Mihășan în mediul online.

Cum a aflat partenerul Flaviei Mihășan că o să devină tătic. Momentul a fost emoționant

Flavia Mihășan și iubitul ei își doreau nespus un partener de joacă pentru primul lor copilaș, Carol, așa că iată că visul li s-a îndeplinit! După ce a anunțat că va deveni mămică pentru a doua oară, fosta asistentă de televiziune a povestit și cum și-a anunțat partenerul cu privire la a doua sarcină, așa că momentul a fost foarte emoționant.

„Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva.

Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil și m-am gândit să nu-i creez așteptări. Dar când i l-am arătat, a fost ca în dimineața de Crăciun.”, a spus Flavia Mihășan pentru revista Viva!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI