Flavia Mihășan trădează Antena 1. Cu cine semnează fosta asistentă de la Neatza

Flavia Mihășan trădează Antena 1. Cu cine semnează fosta asistentă de la Neatza
Flavia Mihășan, din nou în televiziune. Ce post o vrea pe fosta asistentă

Flavia Mihășan a renunțat la televiziune în urmă cu aproximativ trei ani pentru a avea grijă de familia sa, dar acum a decis să se întoarcă pe micile ecrane! Fosta asistentă de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ nu a ales Antena 1, postul de televiziune ce a făcut-o celebră, astfel că va merge la un alt post concurent.

Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane. Ce post de televiziune i-a făcut o ofertă

Flavia Mihășan alegea în urmă cu trei ani se se axeze pe viața de familie. Aceasta se bucură de doi băieței, dar și de relația superbă pe care o are cu Marius Moldovan. Chiar dacă fanii s-au arătat extrem de dezamăgiți în momentul în care fosta asistentă a plecat din televiziune după ce a rămas însărcinată cu primul copil, iată că multe surprize îi așteaptă pe urmăritorii săi.

Fosta asistentă de la Antena 1 vrea să se întoarcă pe micile ecrane, dar nu la Antena 1. În timp ce Ramona Olaru i-a luat locul între Răzvan Simion și Dani Oțil, aceasta a primit o altă ofertă pentru alte proiecte. Potrivit publicației Cancan, aceasta s-ar afla în discuții cu postul de televiziune Kanal D pentru a avea câteva opțiuni.

În același timp, mulți s-au prins de mutarea fostei asistente de televiziune. Aceasta a fost invitată la emisiunea ‘Teo Show’, așa cum se întâmplă cu fiecare vedetă ce urmează să fie lansată pe post. În timp ce Flavia Mihășan abia l-a născut pe al doilea copil, aceasta deja se gândește la viitor și la cariera ei din televiziune.

„Flavia a fost ofertată pentru niște proiecte cu postul Kanal D. Dar nu ar fi pentru acum, căci abia a născut, de o săptămână, ci se pare că noile colaborări se vor concretiza un pic mai târziu, în toamnă-iarnă. Ar fi vorba de o rubrică de fitness la o emisiune, dar și de o ofertă pentru frumoasa mămică pentru a participa la o emisiune-concurs a postului.”, au dezvăluit sursele cancan.ro.

Ce proiecte i se pregătesc fostei asistente de la Neatza

Flavia Mihășan se afla la apogeul carierei sale în momentul în care a decis să renunțe la televiziune și să se pregătească de venirea pe lume a primului ei copil. Talentata balerină a rămas apoi fidelă vieții sale de familie și acum se bucură și de al doilea băiețel. Aceasta și-a început drumul către micile ecrane după ce a fost distribuită în musicalul ‘Mamma Mia’, unde și-a cunoscut și alesul. Marius Moldovan și fosta asistentă de televiziune începeau o relație în 2018.

De asemenea, aceasta s-ar putea număra și printre concurentele ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, emisiune ce va debuta în toamnă/iarnă, astfel că aceasta va avea suficient timp pentru a se ocupa de cei doi micuți în timp ce se gândește la următoarele proiecte ce îi vor aduce mult succes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI