Flavia Mihăşan este în pragul disperării. Nu găseşte nicio bonă pentru copii. Testul pe care nicio candidată nu reuşeşte să-l treacă

Flavia Mihăşan este în pragul disperării. Nu găseşte nicio bonă pentru copii. Testul pe care nicio candidată nu reuşeşte să-l treacă
Flavia Mihășan nu găsește bonă pentru copii. Ce problemă întâmpină?

Flavia Mihășan nu reușește să găsească o bonă potrivită pentru copiii ei. Un test le dă mari bătăi de cap tuturor candidatelor. De ce nicio bonă nu se pretează cerințelor celebrei fostei vedete de la Antena 1?

Flavia Mihășan nu găsește bonă pentru copii. Vedeta nu e mulțumită de nicio candidată

Flavia Mihășan a susținut în repetate rânduri că trăiește cele mai frumoase clipe din viața sa, dar îi este foarte greu cu doi copii. Vedeta în vârstă de 37 de ani a devenit mamă pentru a doua oară pe data de 15 mai 2021. Asistenta TV și iubitul ei au împreună doi băieți, Tudor și Carol.

Flavia a dezvăluit că a încercat să remedieze această problemă și astfel să se poată ocupa de proiectele sale, dar nicio bonă nu a fost pe gustul ei. Dansatoarea le-a testat intens pe cele care urmau să îi calce pragul casei, iar două dintre ele nu au trecut nici de prima regulă importantă a blondinei.

Cea din urmă a fost supărată pe faptul că acestea nu s-au spălat pe mâini atunci când au intrat în locuință, ulterior s-au dus direct la bebeluș. De asemenea, micuțul a avut și el un cuvânt de spus, așa că mama lui a văzut cum nu le-a plăcut deloc pe unele femei.

 „Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar să simt că rezonează cu ei”

„Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș. Voiau să pună mâinile nespălate pe el!

Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a plăcut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu, ca mamă, că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”
Flavia Mihășan (Sursa: Teo Show)

O ultimă opțiune a rămas în vizorul dansatoarei, o prietenă de familie. Flavia a încercat în tot acest timp să se descurce singură, dar acum simte că nu o mai poate face. “Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E e o minune, este ca o bunică pentru copii!”, a mai spus Flavia care era încântată că după lungi căutări s-a găsit o variantă pentru moment care să fie pe placul copiilor, dar și al ei.

Ce temeri avea înainte de sarcini?

„Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. (…) Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. Nu-mi doresc un singur copil.

Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur. M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să văd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este important să îl laşi liber”, declara ea înainte să devină mamă pentru a doua oară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI