Cristina ICH, detronată! Ce surpriză, cine este influencerul lui 2021 în România

Cristina ICH, detronată! Ce surpriză, cine este influencerul lui 2021 în România
Ce influencer a detronat-o pe Cristina ICH

Surpriză imensă! A fost desemnat cel mai bun influencer pentru 2021 în competiția pe care a câștigat-o Cristina ICH anul trecut. Fanii și-au votat favoriții și au așteptat cu sufletul la gură să afle cine o să primească premiul ‘Romanian Social Media Star of 2021’!

Cine este cel mai bun influencer din România în 2021

Televiziunea E! Entertainment a oferit premiul ‘Romanian Social Media Star’ pentru gala E! People’s Choice Awards pentru al treilea an la rând. Marilu Dobrescu a fost desemnată cel mai bun influencer din 2021, în timp ce locurile 2 și 3 au fost ocupate de Maria Zvinca și Alina Ceușan.

De asemenea, printre cei care au concurat pentru acest premiu s-au numărat și Dorian Popa, Cristina Almășan, Carmen Grebenișan, Ceanu Zheng și Mădălin Șerban. Anul trecut, Cristina ICH a reușit să câștige premiul râvnit de mulți influenceri din România.

Gala People’s Choice Awards pentru 2021 o să se desfășoare pe data de 7 decembrie, începând cu ora 02:00. Marilu Dobrescu a reușit să câștige premiul desemnat României, aceasta fiind extrem de apreciată pentru munca depusă în mediul digital ca influencer și creator de conținut.

Marilu Dobrescu, mesaj emoționant pentru fani. Ce le-a transmis admiratorilor de pe social media

De asemenea, ea a lucrat și ca model internațional, marcând colaborări cu brand-uri cunoscute, printre care Armani, Liu Jo, Salvatore Ferragamo și Michael Kors. Marilu Dobrescu le-a transmis și un mesaj fanilor prin care le-a mulțumit pentru că au votat-o în număr așa de mare.

„Mulțumesc și mă înclin în fața tuturor celor care m-au votat și nu numai, este o reală onoare să fiu câștigătoarea unui premiu internațional, mai ales când acesta este People’s Choice. Am plâns cu muci, lacrimi și urlete când am aflat!

Încă de la începuturile mele pe online am construit totul pornind de la motto-ului meu, ‘Oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.’

Au trecut 5 ani de atunci și pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de oameni care simt, evoluează, râd, plâng și trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran. Voi ați votat, premiul e al nostru!

Mulțumesc și întregii echipe Eentertainment România! Îmi pare rău că nu se poate ajunge în LA anul acesta la gala din cauza pandemiei, dar tot o să fiu cu ochii pe ea-7 decembrie.”, a transmis Marilu Dobrescu pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI