Fiul lui Ștefan Bănică jr., transformare totală. Ce a făcut Radu la Antena 1

Fiul lui Ștefan Bănică jr., transformare totală. Ce a făcut Radu la Antena 1
Ce a făcut Radu Ștefan Bănică la emisiunea de la Antena 1?

Radu Ștefan Bănică nu încetează să uimească de când a început să apară serios pe micile ecrane. Ce a făcut fiul lui Ștefan Bănică Jr. în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1?

Ce a făcut Radu Ștefan la emisiunea „Te cunosc de undeva”?

Radu Ștefan Bănică a fost unul din copiii de vedetă scumpi la vedere până când acesta a ajuns la vârsta majoratului. Iată că după ce și-a terminat în liniște liceul a ales o viață publică, la fel ca tatăl și bunicul său.

Acesta este la moment student la UNATC și se bucură de talentul moștenit din familie. Fanii tatălui său s-au bucurat enorm după ce au auzit că băiatul a acceptat provocarea de la „Te cunosc de undeva”, care cu siguranță i-a adus notorietatea.

Tânărul a reușit să smulgă în majoritatea cazurilor cuvinte de laudă la adresa prestațiilor sale, mulți dintre români fiind uimiți de evoluția de pe scenă. Ediția care abia a trecut a fost clar una care i-a lăsat pe mulți cu gura căscată, după ce Radu s-a transformat în Sofia Vicoveanca.

Acestea fiind zise, actorul de la început de drum și-a luat costumul popular, voia bună și a pășit cu încredere pe scena emisiunii de la Antena 1. „Este o piesă grea. Folclorul românesc este foarte greu și niciodată nu o minimalizăm greutatea lui.

Și noi o iubim pe doamna Sofia Vicoveanca și te iubim și pe tine, iar eu personal te felicit pentru această performanță pe care ai făcut-o în seara asta”, i-a spus Ozana Barabancea lui Radu Ștefan Bănică.

De asemenea, Cristi Iacob a avut tot numai cuvinte de bine să-i adreseze acestuia: „Veselie, bucurie, folclor autentic. Nu ai făcut absolut nimic ce ar fi putut virtual să o deranjeze pe marea Sofia Vicoveanca. Bunul tău simț și-a spus cuvântul, eleganța ta și-a spus cuvântul, energia ta și bunătatea din suflet și-au spus din nou cuvântul”.

„E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru”

„Tata îmi povestește foarte des despre bunicul meu și de mic mi-a arătat momentele lui alături de Stela Popescu la televiziune, care rămân în istoria divertismentului românesc. Dar și filmele, cântecele și piesele de teatru în care a jucat și pe care și acum le știu pe de rost. Într-adevăr, a fost un mare artist și va rămâne așa în inima mea și a tuturor peste ani. E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu”
Radu Ștefan Bănică (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI