Ce spune Ștefan Bănică Jr. despre fiul lui, Radu Ștefan. “Pentru el a fost o presiune”

Ce spune Ștefan Bănică Jr. despre fiul lui, Radu Ștefan. “Pentru el a fost o presiune”
Ștefan Bănică Jr, despre presiunea de pe umerii lui Radu

Ștefan Bănică a vorbit despre lucrul care l-a făcut recent să nu-și mai încapă în piele de mândrie. Ce a spus cunoscutul jurat de la X Factor despre fiul său cel mare și care a fost presiunea imensă de pe umerii lui Radu?

Ștefan Bănică Jr, despre presiunea de pe umerii lui Radu

Ștefan Bănică Jr. este un om împlinit. Acesta se bucură de primii pași ai fiului cel mic, de reușitele Violetei și nu în ultimul rând de succesul lui Radu Ștefan. Cel mai mare dintre moștenitorii artistului îi calcă pe urme și începe cu zâmbetul pe buze una din cea mai frumoasă etapă a unui tânăr – studenția. Radu Ștefan are 18 ani, e pasionat atât de teatru, cât și de muzică, dar totuși a decis să încerce să-l întreacă pe tatăl lui în ceea ce privește actoria.

Talentul rămâne astfel la el acasă, mai cu seamă că și singura fiică a solistului este pasionată de teatru. Cu toate că Andreea Marin susține că are mai multe înclinații (și spre literatură), arta rămâne un subiect sensibil pentru toată familia Bănică. Învitat la Observator, juratul de la X Factor a vorbit despre munca depusă de fiul cel mare pentru a intra printre primii la UNATC, dar și despre presiunea resimțită de el de-a lungul timpului din partea numelui pe care îl poartă.

Ștefan Bănică Jr, despre presiunea de pe umerii fiului cel mare
Ștefan Bănică Jr, despre presiunea de pe umerii fiului cel mare

„Pentru el a fost o presiune. A intrat printre primii”

„Radu Ștefan e un tânăr de 18 ani, iar bucuria mea este că a intrat pe ușa din față, ceea ce este extrem de important, mai ales că îl cheamă cum îl cheamă, că bunicul lui a fost cine a fost, pentru el a fost o presiune. A intrat printre primii, e meritul lui. Eu le spun copiilor mei că le doresc să facă ceea ce simt.

Cu Radu nu m-am băgat, nu s-a pregătit cu mine, ci cu colega mea Delia Nartea. Dacă nu crezi în ceea ce faci, dacă nu mori pentru ceea ce faci…mai bine fă altceva, ăsta a fost sfatul meu. Dacă vrea să facă performanță. Baza e bază, nu cred că sunt foarte mulți actori care fac teatru de performanță fără să aibă o bază.

Mă întreb în fiecare zi (n.r. concert de Crăciun). Teatrul s-a adaptat la ceea ce este acum, unele piese se pot juca, altele nu. Concerte n-am avut până acum. Deocamdată este greu…ne dorim ca cel de Crăciun să aibă loc”
Ștefan Bănică (Sursa: Observator)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI