Băiatul lui Ștefan Bănică jr., un exemplu pentru tineri. Ce a făcut concurentul de la Te cunosc de undeva

Băiatul lui Ștefan Bănică jr., un exemplu pentru tineri. Ce a făcut concurentul de la Te cunosc de undeva
Băiatul lui Ștefan Bănică jr. este un exemplu pentru tineri

Radu Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., este un adevărat cavaler. Deși cu mai puțin timp liber de când participă la ”Te cunosc de undeva”, tânărul nu și-a lăsat de izbeliște viața personală. A fost surprins de fotoreporterii SpyNews alături de o fată. Gesturile sale față de ea l-au propulsat în ochii audienței, comportându-se respectuos cu tânăra în compania căreia se afla, așa încât părintele lui ar avea motive în plus să fie mândru de acesta.

Radu, băiatul lui Ștefan Bănică Jr., este un adevărat exemplu pentru tineri

Ștefan Bănică Junior se poate declara un bărbat împlinit. Are trei copii frumoși, sănătoși, deștepți și educați. De cea din urmă calitate a dat dovadă recent, în văzul lumii, cel mai mare dintre copii, Radu. Chiar dacă trăiește sub presiunea că trebuie să țină mereu ștacheta ridicată, putând a avea scăpări, căci cu toții suntem oameni, tânărul uimește prin consecvența sa. Principiile insuflate acasă sunt stăpânite bine de băiat, lucru care s-a observat zilele trecute.

Radu a fost surprins de fotoreporteri la școala de actorie, acolo unde învață cum să calce pe urmele tatălui și ale bunicului. După ce a zăbovit o vreme în instituție, tânărul a părăsit clăridea în fugă, din cauza ploii. S-a îndreptat spre autovehicul în alergare, iar după ce a intrat, a pornit la drum prudent.

Următoarea destinație a fost către iubită, pe care a luat-o împreună cu o altă prietenă. Ca un adevărat gentleman, el a decis să le scoată pe cele două la restaurant. Cei trei au petrecut momente bune în oraș, unde au conversat și au râs. Manierele nu s-au terminat nici spre sfârșitul serii, când fiul lui Bănică și-a dus iubita acasă, în siguranță.

Artistul și tatăl său, confesiuni despre relația lor

„Tata și bunicul au fost inspirația mea principală. Eu din clasa a patra îmi doream să urmez meseria lui tata și acum încep să o iau mai în serios. Nu știu ce a fost în clasa a patra, un declic. La Teatrul de Comedie, într-un spectacol, știam că o să vină tata și mi s-au blocat mânile și picioarele. Am fost foarte emoționat. M-a felicitat și spre că a fost foarte mândru”, a povestit Radu Bănică, într-un interviu pentru ”Acces Direct”,

„Eu am fost înștiințat că băiatul meu va juca într-o piesă, deci nu a fost implicarea mea. Domnul Mihai Frunză l-a luat pe el și pe fiul lui Mihai Constantin, colegul meu din Liceenii, să joace pe același rol la Teatrul de Comedie, în ”Totul în grădină”, unde se descurcă și face o treabă foarte bună și evident că sunt extrem de mândru”, a completat tatăl său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI