05 iul. 2021 | 11:52

De ce nu a apărut Theo Rose la Vorbește lumea. Ce s-a întâmplat cu vedeta chiar în weekend

Monden
De ce nu a apărut Theo Rose la Vorbește lumea. Ce s-a întâmplat cu vedeta chiar în weekend
Motivul pentru care Theo Rose a lipsit de la Vorbește lumea

Theo Rose a fost marea absentă de la Vorbește lumea! Cove și Viviana Sposub au spus ce i s-a întâmplat vedetei chiar în weekend. Cântăreața a fost nevoită să lipsească din show, iar motivul i-a pus pe jar pe fani.

Theo Rose, marea absentă de la Vorbește lumea

Theo Rose s-a alăturat echipei Vorbește lumea după ce Lora a renunțat la rolul său din emisiune. Aceasta a venit alături de Cove, dar și de Sore, Viviana Sposub, Veveriță și Coțofană. Din păcate, astăzi ea nu a putut să meargă în platou.

Toată lumea a fost speriată în momentul în care s-a observat că vedeta lipsește din emisiune. Totuși, Cove și Viviana Sposub au dezvăluit că Theo Rose nu are o stare de sănătate așa de bună, motiv pentru care s-a hotărât să rămână acasă.

„Viviana Sposub: Sărăcuța, e bolnavă…

Cove: Îi transmitem multă sănătate și o așteptăm să se întoarcă în sânul echipei! (…) Din păcate Theo nu este astăzi în emisiune, nu se simte bine.”, au spus cei doi.

Ce crede Theo Rose despre noua experiență de la Vorbește lumea: ‘Aveam nevoie’

Theo Rose s-a făcut remarcată datorită talentului său muzical, dar și pentru că a participat la emisiunea ‘Bravo, ai stil!’, de la Kanal D și a primit locul al doilea în ultimul sezon, premiul cel mare fiind dus acasă de Alexandra Ungureanu.

Chiar după ce Lora a renunțat la rolul său de la PRO TV, vedeta a decis să își îndrepte atenția spre televiziune și să stea alături de gașca formată la ‘Vorbește lumea’, demonstrând că se simte bine în momentul în care apare pe micile ecrane.

Cântăreața a fost extrem de fericită în momentul în care i s-a propus să se întoarcă într-un show, mai ales pentru că își dorea de mult să facă parte dintr-o emisiune. Aceasta adoră ceea ce face și crede că noul proiect nu o obosește deloc.

„Am fost foarte veselă. Voiam de mult ceva în televiziune. Aveam nevoie de un proiect curat. Să fiu eu așa cum sunt, să am părere. Mi-am dorit să pot să dezvolt subiecte.

S-a făcut o gașcă mișto, caterincă așa și mă simt bine în context. Nu e atât de greu pe cât pare, deoarece gașca e alcătuită de așa manieră să ne simțim bine și liberi.

Nu am simțit că m-a suprasolicitat emisiunea. Nu mă duc să mă plâng. E momentul să profit de această ocazie.”, a declarat Theo Rose pentru Fanatik.

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Capital.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
UCRAINA a primit RACHETELE! Lovitură finală pentru RUSIA!
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro