De ce nu mai apare Cornel Palade lângă Romică Țociu la TV. Adevărul s-a aflat acum EXCLUSIV

De ce nu mai apare Cornel Palade lângă Romică Țociu la TV. Adevărul s-a aflat acum EXCLUSIV
Ce s-a întâmplat între Cornel Palade și Romică Țociu. De ce nu mai apar împreună la TV

Cornel Palade şi Romică Ţociu au ţinut ani buni afişul multor spectacole de revistă. Fie la “Constantin Tănase”, fie pe litoral, fie pe micile noastre ecrane, show-urile lor erau mereu la mare căutare.

De ce nu mai apar Cornel Palade și Romică Țociu împreună la TV, de fapt

Anii au trecut, şi nu puţini, vreo 20 la număr, şi cei doi mai joacă împreună doar pe Litoral. Cu acelaşi aplomb, însă!

Dacă pentru plecarea lor din teatru povestea e mai veche, deşi încă o veritabilă rană deschisă, Cornel Palade, 69 de ani, în schimb susţine că nu are vreo explicaţie pentru destrămarea cuplului atât de bine sudat de pe micile ecrane, dintre el şi Ţociu.

„Nu ştiu sincer ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare. Şi uşor, uşor am dispărut.

Dacă s-a crezut că e o reţetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!”, a încercat Cornel Palade o explicaţie pentru impact.ro la întrebarea legată de dispariţia sa din programele de divertisment ale Antenei 1.

Cornel Palade: ‘Eu sunt un om educat’

Palade mai spune că nu se pune problema de a se fi certat cu amicul său de-o viaţă, Romică Ţociu. Şi nici ca el “să fii fluierat în biserică”.

„Eu sunt un om educat. Las mereu loc de bună ziua oriunde mă duc, nici nu contează asta, fiindcă aşa am fost învăţat.”, precizează Cornel Palade.

Mai mult, el neagă şi varianta conform căreia trecerea anilor ar fi adus cu ei şi o oarecare detaşare de lumea scenei.

„Sunt apt combatant, cum se spunea pe vremuri. Nu mi-a dispărut nici cheful de muncă, nici cheful de a face glume bune.

Iar starea de sănătate încă mă ajută, deci pot oricând să accept orice ofertă de la televiziune. Îmi doresc însă sincer să fie una rezonabilă, fiindcă să joc pe gratis nu mai accept nici eu!”, spune îndrăgita vedetă.

Se apucă de cântat

Până la revenirea sa pe micile ecrane, Cornel Palade ne pregăteşte o surpriză de zile mari. Fiindcă timpul i-a permis, el şi-a creat propriul album muzical, pe care intenţionează să-l lanseze chiar în această toamnă.

„Ştiu că o să zică unul sau altul că l-a apucat şi pe Palade cântatul la bătrâneţe. Asta e, mă voi face că nu-i aud. Puţini ştiu că înainte de a deveni o vedetă a umorului, eram şi sunt încă pasionat de muzică. Aşa m-am întors la prima mea dragoste.

Nu m-am decis ce titlul îi voi pune albumului meu. Ce vă pot garanta însă de pe acum e că cele 15 melodii vă vor mişca. Versurile sunt ale mele, cu rime care nu dau din coadă ca la ştim noi cine, nu dăm nume.

La linia melodică, recunosc, m-am mai consultat cu câţiva amici buni, de specialitate. Vor fi 15 melodii de suflet, de petrecere, de viaţă, aşa cum ne plac nouă, românilor.

Din toamnă mă apuc să bat pe la uşile caselor de producţie şi sper să am şansa să arăt ce pot!”, mai spune acelaşi Cornel Palade.

Există însă şi o precizare pe tema viitorului album. Toate piesele vor fi cântate doar de Cornel Palade, care nu a luat deloc în calcul să aibă parte şi de vreun duet. Însă, cine ştie, până la lansarea albumului, lucrurile s-ar putea schimba!