03 aug. 2019 | 18:08

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului soț al Gabrielei Cristea

Monden
Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului soț al Gabrielei Cristea

A murit Marcel Toader, afaceristul și fostul ruigbist care în ultimii ani a avut o reputație deloc onorabilă din cauza scandalurilor în care a fost implicat în lumea mondenă.

Din primele informații obținute, se pare că Marcel Toader a murit în urma unui infarct, semn că toate certurile și dezamăgirile pe care le-a avut cu fostele neveste i-au afectat profund sănătatea.

Acesta a avut șase soții și tot atâtea divorțuri, fiind acuzat de toate femeile cu care a fost în relație că era un bărbat violent, gelos până la paranoia și că le-a „mâncat” banii. Este unul dintre foștii sportivi cu cea mai tumultuoasă viață amoroasă și a ajuns în atenția lumii mondene tot din această cauză.

Cu niciuna dintre fostele soții nu a avut o căsnicie de durată și aproape pe toate le-a acuzat că l-au înșelat. Pe lunga sa listă de neveste se numără prezentatoarea TV Gabriela Cristea, dar și cântăreața Maria Constantin. Cu aceasta din urmă a avut cel mai aprig scandal, în 2017 constituindu-se un adevărat serial  pe la emisiunile mondene cu detaliile „picante” pe care le dezvăluia. La un moment dat, a arătat și lenjeria intimă a artistei, doar ca să se pună într-o lumină favorabilă și să arate că nu el este vinovat.

Viața amoroasă a lui Marcel Toader: de la nunți cu fast, la divorțuri cu scandal

Prima soție a lui Marcel Toader a fost o franțuzoaică. Ea este și cea care l-ar fi lansat pe fostul sportiv în afaceri și l-ar fi ajutat și cu o anumită sumă de bani. De aici au și pornit apoi acuzațiile potrivit cărora se căsătorea cu femei cu stare ca să se folosească de banii lor.

Următoarea pe lista lui de cuceriri a fost Cătălina Cristea, dar căsnicia cu ea a luat sfârșit după doar un an și patru luni.

În 2005, fostul ruigbist a asjuns chiar și-n patul cântăreței Anamaria Ferentz. Nici relația cu ea nu a durat mult deoarece, după cum a afirmat chiar ea la divorț, devenise violent și era foarte posesiv. Cam același lucru aveau să spună și restul femeilor din viața lui, deci nu învățase nimic din relațiile pe care le avea.

După Ferentz a urmat Diana Ghenu, o fată cu 23 de ani mai tânără decât el. Și de aceasta s-a despărțit la scurt timp după ce au spus „da” în fața altarului.

Una dintre cele mai „sonore” relații a fost cu Gabriela Cristea, care a acceptat să fie soția lui în 2008. Cu ea, căsnicia a durat ceva mai mult, vreo cinci ani, dar s-a ivit și cu ea o problemă. Marcel Toader n-ar fi fost de acord ca Gabi Cristea să facă un copil prin fertilizare in vitro. După divorț, cei doi și-au spălat rufele în public, iar prezentatoare chiar l-a dat în judecată și a câștigat.

A șasea i-a adus cel mai mare ghinion. Tânăra și atrăgătoarea cântăreață Maria Constantin a fost acuzată, la scurt timp după căsătorie, că l-ar fi înșelat chiar cu fostul ei soț, cu care are și un copil.

După cel de-al șaselea eșec, afaceristul a lăsat impresia că nu își mai dorea o altă relație și a spus că dorea să se concentreze pe familia care i-a mai rămas, mama și fiul lui. De prin 2017, după scandalul cu Maria Constantin, s-a mai vorbit destul de rar despre el în presa mondenă. Azi suntem în 3 august 2019 și vestea șocantă ține chiar de moartea acestuia.

Parteneri
Cine este românca căreia Messi i-a lăsat pe mână milioane de euro
Redactia.ro
Cele două fructe pe care trebuie să le pui în butoi când faci varză murată. Secretul gospodinelor din Bucovina
Click.ro
Prima reacție a Coreei de Nord după ce a fost acuzată că trimite soldați Rusiei pentru războiul din Ucraina
Digi24
ANTONIA, în cea mai SCURTĂ ținută purtată vreodată! Fanii au ÎNNEBUNIT când au văzut-o așa!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Zodiile peste care va da norocul. Vin vremuri prospere
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
România, o mare forță mondială. Comoara noastră de care planeta va avea nevoie sute de ani
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! Răsturnare totală de SITUAȚIE în POLITICĂ
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro