Marcel Toader a fost căsătorit de 6 ori. Scandaluri uriașe cu Gabriela Cristea și Maria Constantin

Marcel Toader, alături de Gabriela Cristea, femeia alături de care a avut o căsnicie ceva mai de durată

Cine se uită la „palmaresul” amoros al lui Marcel Toader ar crede, la prima vedere, că era un cuceritor neîntrecut, un Don Juan al vremurilor prezente. Pe cât de multe femei a reușit, însă, să agațe, pe atât de multe divorțuri a și avut. Cert este că era un bărbat „de modă veche”, căruia nu-i plăcea să trăiască în concubinaj. Spunea mereu că pentru el, căsătoria avea o semnificație profundă. Fostele neveste l-ar contrazice din motive evidente.

Marcel Toader era, într-adevăr, un bărbat prea de modă veche pentru aceste vremuri, în care femeile nu mai sunt dispuse la compromisuri de dragul amorului. El era era excesiv de posesiv, gelos și, probabil, și violent, iar ele (fostele soții), femei foarte deschise și dezinvolte pentru gustul lui.

Afaceristul a fost căsătorit de șase ori și a avut tot atâtea divorțuri. Asta te duce cu gândul că a fost ceva dubios la el, având în vedere că atâtea femei n-au mai vrut să stea cu el. Și, să nu uităm, că ajunsese un om cu o stare materială foarte bună. Era un lucru evident că-i plăceau doar femeile stilate, cochete, care se „învârteau” prin lumea bună sau mondenă, mereu în lumina reflectoarelor. Pe undeva, probabil că și el urmărea să prindă puțin din această lumină și a reușit, dar nu așa cum a crezut inițial.

Marcel Toader, căsătorit și divorțat de 6 ori. Gabriela Cristea și Maria Constantin, femeile care l-au pus la punct

Marcel Toader a fost căsătorit de 6 ori. Scandaluri uriașe cu Gabriela Cristea și Maria Constantin
Marcel Toader și Maria Constantin, ultima lui fostă soție

Prima soție a lui Marcel Toader a fost o franțuzoaică. Ea este și cea care l-ar fi lansat pe fostul sportiv în afaceri și l-ar fi ajutat și cu o anumită sumă de bani. De aici au și pornit apoi acuzațiile potrivit cărora se căsătorea cu femei cu stare ca să se folosească de banii lor.

Următoarea pe lista lui de cuceriri a fost Cătălina Cristea, dar căsnicia cu ea a luat sfârșit după doar un an și patru luni.

În 2005, fostul ruigbist a asjuns chiar și-n patul cântăreței Anamaria Ferentz. Nici relația cu ea nu a durat mult deoarece, după cum a afirmat chiar ea la divorț, devenise violent și era foarte posesiv. Cam același lucru aveau să spună și restul femeilor din viața lui, deci nu învățase nimic din relațiile pe care le avea.

După Ferentz a urmat Diana Ghenu, o fată cu 23 de ani mai tânără decât el. Și de aceasta s-a despărțit la scurt timp după ce au spus „da” în fața altarului.

Una dintre cele mai „sonore” relații a fost cu Gabriela Cristea, care a acceptat să fie soția lui în 2008. Cu ea, căsnicia a durat ceva mai mult, vreo cinci ani, dar s-a ivit și cu ea o problemă. Marcel Toader n-ar fi fost de acord ca Gabi Cristea să facă un copil prin fertilizare in vitro. După divorț, cei doi și-au spălat rufele în public, iar prezentatoare chiar l-a dat în judecată și a câștigat.

În 2017, cel mai monstruos scandal l-a avut cu ultima nevastă, Maria Constantin. Afaceristul n-a ratat nicio ocazie să laude cu faptul că el a lansat-o în lumea muzicii, adică el a făcut-o cunoscută. Însă el a trăit apoi drama binefăcătorului care a ajuns să fie uitat, să i se întoarcă spatele. Cel puțin asta a crezut el. Din răzbunare, a ponegrit-o în fel și chip pe Maria Constantin și a încercat să-i distrugă imaginea publică, pe principiul – eu te-am făcut celebră, eu te arunc în uitare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI