Fiul lui Marcel Toader, atac grosolan la adresa Mariei Constantin. A spus tot adevărul despre ea, fără perdea

Fiul lui Marcel Toader, atac grosolan la adresa Mariei Constantin. A spus tot adevărul despre ea, fără perdea
Fiul lui Marcel Toader, atac grosolan la adresa Mariei Constantin

Un nou scandal zguduie din temelii lumea showbizului. Maria Constantin, acuzații cumplite la adresa lui Marcel Toader, la doi ani de la moartea fostului ei soț. Cum a reacționat Maximilian, fiul răposatului om de afaceri. A spus tot adevărul despre ea, fără perdea. 

Fiul lui Marcel Toader, atac grosolan la adresa Mariei Constantin

Scandal imens în lumea showbizului. Fiul lui Marcel Toader o atacă dur pe Maria Constantin, reproșându-i blondei că i-a adus multă suferință părintelui său. Totul a început acum câteva zile când faimoasa solistă de 33 de ani a adus acuzații grave la adresa răposatului om de afaceri Marcel Toader, printr-o serie de declarații scandaloase. Cântăreața de muzică populară spune că fostul ei soț ar fi lovit-o și i-ar fi fost infidel la întoarcerea sa din Ferma de la PRO TV.

Acesta a fost momentul în care Maximilian, fiul lui Marcel Toader, a răbufnit și a atacat-o pe Maria Constantin, interzicându-i acesteia să mai denigreze amintirea răposatului său părinte. Max a fost indignat de acuzațiile fostei soții a tatălui său, insinuând că blondina aruncă aceste acuzații doar pentru a mai câștiga puțină popularitate.

„Nu știu de ce nu a făcut aceste declarații în momentul în care s-a despărțit de tatăl meu și nu acum, la aproape doi ani de la moartea lui, având în vedere că în momentul despărțirii a afirmat public că nu a fost agresată fizic de către el! Iar despre faptul ca a fost înșelată în timp ce era la Ferma, eu unul nu știu nimic. Înțeleg dorința de a apărea la televizor și de a povesti trecutul, dar nu înțeleg de ce ai face afirmații negative despre un om mort, care nu se poate apăra!”, a declarat Maximilian Toader, exclusiv pentru click.ro.

Ce i-a interzis Maximilian, fiul lui Marcel Toader, Mariei Constantin

Fiul lui Marcel Toader, atac grosolan la adresa Mariei Constantin. Bărbatul în vârstă de 23 de ani spune că nu înțelege rostul acuzațiilor venite din partea Mariei Constantin atâta timp cât Marcel Toader este nu mai este printre cei vii și nu se poate apăra. Maximilian i-a transmis un mesaj artistei de muzică populară, prin intermediul jurnaliștilor de la Click. Acesta i-a interzis să mai folosească numele răposatului său tată. Întrebat dacă i-a făcut rău lui Marcel Toader căsnicia cu Maria Constantin, fiul afaceristului a spus că da:

„Într-o oarecare măsură, da! Cel mai mare rău făcut a fost sufletește, pentru că el a iubit-o foarte mult. Îi doresc, cu sinceritate, tot binele din lume, să aibă grijă de ea și o rog să aibă respect față de mine, exact cum am respectat-o și eu în toți anii în care a avut o relație cu tatăl meu! Să încheie acest subiect. Îi interzic să mai folosească numele de Toader!”, a completat fiul lui Marcel Toader pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI