EXCLUSIV Moștenirea grea lăsată de Marcel Toader fiului său. Prin ce chin trece și acum Maximilian

EXCLUSIV Moștenirea grea lăsată de Marcel Toader fiului său. Prin ce chin trece și acum Maximilian
Mostenirea grea lasata de Marcel Toader fiului sau

Marcel Toader a încetat din viață la doar 56 de ani, în urma unui infarct, pe 3 august 2019. A avut o viață demnă de o telenovelă, fiind campion la nunți și divorțuri. A fost căsătorit de șase ori, iar printre celebrele lui mirese s-au numărat și câteva frumuseți din show-biz, solistele Maria Constantin, Ana-Maria Ferentz și vedeta tv Gabriela Cristea. Maximilian Toader (22 de ani), fiul regretatului om de afaceri, ne-a dezvăluit că Marcel i-a lăsat câteva sfaturi prețioase, din vastele lui experiențe, privind viața sentimentală: ”Tată mi-a zis, înainte de a muri, că atunci când mă voi însura trebuie să cunosc femeia iubită, foarte bine. Să văd din ce familie provine și să comunic mult cu ea, ca să-mi dau seama ce perspective are asupra vieții, să fie corectă, să aibă respect de sine și onoare”, ne-a declarat chipeșul Maximilian Toader, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

”Am rămas cu zero lei moștenire de la tata, pentru că apartamentul lui l-am vândut ca să îi achit datoriile, este vorba despre o suma de 150.000 de euro”

Marcel Toader a lăsat în urmă foarte multe datorii, pe care fiul lui, Maximilian, s-a străduit cu greu ca să le achite: ”Am rămas cu zero lei moștenire de la tata, pentru că apartamentul lui l-am vândut ca să îi achit datoriile, este vorba despre o suma de 150.000 de euro. Au mai rămas datorii, încă 30.000 de euro. Știu că tata are de moștenit niște terenuri, trebuie făcută succesiunea și să plătesc datoriile. Voi vinde și acele terenuri, tot pentru a acoperi restul datoriilor”, ni s-a confesat Maximilian Toader, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

”Tata mi-a zis, înainte să moară, că e foarte important să-mi cunosc bine viitoarea soție, să văd din ce familie provine și să comunic mult cu ea”

Maximilian Toader este la fel de chipeș precum era tatăl lui, dar speră să nu repete greșelile lui Marcel, în dragoste. Omul de afaceri a avut nu mai puțin de șase căsnicii, dar cele mai sonore au fost cu Anamaria Ferentz, cu care s-a însurat în 2005, cu Gabriela Cristea, pe care a invitat-o la altar în 2008, și cu Maria Constantin, care i-a fost mireasă în 2015. Maximilan are numai cuvinte de laudă la adresa femeilor pe care tatăl lui le-a adorat, chiar dacă aproape toate despărțirile s-au lăsat cu scântei:

“Nu am nimic de comentat despre fostele soții pe care tatăl meu le-a avut. El mi-a povestit partea lui de adevăr și tind să îl cred că așa s-a petrecut totul. Vreau să vă spun și că, indiferent ce a fost între tata și acele femei, eu pe toate le-am respectat. Tata mi-a zis, înainte să moară, că e foarte important să-mi cunosc bine viitoarea soție, să văd din ce familie provine și să comunic mult cu ea, pentru a-i cunoaște perspectivele asupra vieții, să fie corectă, să aibă respect de sine și onoare”, ne-a mai mărturisit Maximilian.

Marcel Toader a avut 6 divorțuri cu scandal: Anamaria Ferentz susține că a agresat-o, iar Gabriela Cristea l-a acuzat că i-a tocat 400.000 de euro

Marcel Toader a fost adesea pe prima pagină a ziarelor cu scandalurile conjugale de pomină. Iată ce declara Anamaria Ferentz, la Antena 1, acum câțiva ani:

”Marcel nu m-a bătut! Dacă m-ar fi bătut, ar fi intrat în pușcărie și era și acum acolo. Aș fi avut eu grijă de asta. Există și alt gen de agresiuni, iar el m-a împins. Am pierdut sarcina din cauza lui. Sarcina mea s-a oprit din evoluție, dar niciun medic nu va spune că s-a întâmplat din cauza lui Marcel Toader, din cauza sperieturii. M-am speriat foarte tare când m-a agresat”. Răspunsul de atunci al lui Marcel a fost cel puțin amuzant:

„Te-ai speriat pentru că a trecut un șoarece prin cameră?”. În ceea ce o privește pe Gabriela Cristea, căsnicia cu Marcel Toader avea să îi aducă o pagubă uriașă, de aproximativ 400.000 de euro. După ce Gabriela a menționat în diverse interviuri că fostul soț a făcut investiții neinspirate în afaceri din agoniseala ei de o viață, Marcel a postat pe Facebook, în 2014, un mesaj cu bătaie lungă: ”Constat că, pentru a treia oară, numele meu te relansează în lumina reflectoarelor. Eu îţi doresc tot binele din lume şi “vânt din pupa” în noua barcă. Eu ştiu să trăiesc fără resentimente”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI