Fiul lui Joe Biden face confesiuni importante în cartea de memorii. “Provin dintr-o familie forjată de tragedii”

Fiul lui Joe Biden face confesiuni importante în cartea de memorii. “Provin dintr-o familie forjată de tragedii”
Fiul lui Joe Biden face confesiuni importante în cartea de memorii. “Provin dintr-o familie forjată de tragedii”

Fiul lui Joe Biden își lansează o carte de memorii. Lucrarea sa se intitulează „Lucruri frumoase”.

Fiul lui Joe Biden își lansează cartea autobiografică

Fiul noului președinte al Statelor Unite ale Americii își va lansa cartea autobiografică intitulată „Lucruri frumoase”, scrie hotnews.ro

Hunter Biden, fiul cel mic al lui Joe Biden, își va publica autobiografia pe data de 6 aprilie 2021. Cartea va cuprinde autobiografia sa și va descrie lupta împotriva dependențelor, conform editurii Simon & Schuster, potrivit AF, scrie sursa precizată.

Fiul președintelui SUA are vârsta de 51 de ani, și de-a lungul vieții sale a dus lupte grele cu dependențele. Ani de zile ar fi fost dependent de alcool și și-a petrecut o parte din viața prin centrele de dezalcolizare și reabilitare pentru dependența de droguri, scrie aceeași sursă.

Cu toate acestea, bărbatul este de profesie avocat, iar în prezent susține că ar fi renunțat la vicii și dependențe. Însă, acele experiențe dureroase din viața lui vrea să le împărtășească cu cei care trăiesc momente similare. El speră ca în felul acesta să fie o călăuză bună pentru cei care nu mai au speranța de a se vindeca de dependențe.

„Admirăm puterea și curajul fiului nostru Hunter de a vorbi deschis despre dependența sa, astfel încât ceilalți să se simtă aproape de povestea sa și să găsească speranță în ea”, au declarat Joe și Jill Biden într-o declarație citită joi de purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki.

Ce confesiuni face în cartea sa autobiografică

Problemele cu care s-a confruntat fiul președintelui au avut impact asupra carierei politice a tatălui său. Hunter Biden a fost criticat și acuzat ca s-ar fi folosit de imaginea părintelui său pentru a obține beneficii în domeniul afacerilor. Hunter a fost numit director al unei companii de gaze din Ucraina, tatăl său fiind în funcția de vicepreședinte.

Donald Trump a fost unul dintre cei care au adus critici la adresa lui Hunter Biden. Cu toate problemele cu care s-a confruntat Biden Jr, tatăl său i-a oferit sprijin de fiecare dată. Anul trecut, Hunter anunța că este implicat într-o ancheta federală, în care se vorbea despre posibile infracțiuni de ordin fiscal.

În cartea sa autobiografica, Hunter Biden a vorbit si despre familia din care provine. El a rămas orfan de mamă la vârsta de doi ani, când cea care i-a dat viața a pierit în urma unui accident. El a pierdut și doi frați.

„Provin dintr-o familie marcată de tragedie și purtată de o iubire excepțională, neclintită”, a scris Hunter Biden în cartea sa, potrivit unui fragment publicat într-un comunicat de editura Simon & Schuster, scrie sursa.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI