Ce s-a întâmplat la 3 zile de la învestirea lui Joe Biden cu cazurile de covid-19. Stupoare între medici

Ce s-a întâmplat la 3 zile de la învestirea lui Joe Biden cu cazurile de covid-19. Stupoare între medici
Ce s-a întâmplat cu cazurile COVID-19 după învestirea lui Joe Biden?

Situația neașteptată după învestirea lui Joe Biden. Ce se întâmplă cu cazurile de infectare cu virusul COVID-19? Medici din întreaga lume nu-și pot explica fenomenul. Ce s-a întâmplat?

Ce s-a întâmplat după învestirea lui Joe Biden. Situație neașteptată în rândul cazurilor COVID-19

O știre rară în contextul actual vine la scurt timp după ce Joe Biden își ocupă oficial locul la Casa Albă. Numărul de spitalizări a scăzut preț de 10 zile treptat, conform datelor The COVID Tracking Project, arată forbes.com. 

Aceasta e una din cele mai lungi perioade de declin de-a lungul pandemiei. Cu toate astea, numărul continuă să fie alarmant, iar autoritățile încearcă să găsească cele mai bune și rapide soluții pentru cetățeni.

116.264 de persoane sunt spitalizate la momentul actual în Statele Unite ale Americii, arată cea mai recentă actualizare a proiectului de COVID-19. Medicii au indicat faptul că numărul de spitalizări a scăzut cu peste 3.500 în ultimele zile, lucru fantastic.

Avertizările președintelui Americii

Cazurile au scăzut în general în prima lună a anului 2021. Potrivit Universității Johns Hopkins, au fost adăugate vineri 3.955 de decese Covid. Președintele Americii a avertizat că „lucrurile se vor înrăutăți înainte de a se îmbunătăți”, după ce experții au descoperit o tulpină din familia virusului cu mult mai contagioasă.

În timpul acesta, vaccinurile continuă să ajungă în rândul oamenilor, iar oficialii speră la schimbarea în bine a situației. Astfel, SUA pare să iasă din vârful celui de-al treilea val COVID-19. Amintim că ultima dată când cazurile de infectare au scăzut a fost între perioada 6-13 agust, preț de 12 zile.

Care este strategia lui Biden în contextul pandemic?

„Lucrurile vor continua să se înrăutățească înainte să se îndrepte. Memorialul pe care l-am organizat acum două seri nu va fi ultimul, din păcate. Bilanțul deceselor va ajunge la 500.000 luna viitoare, iar cazurile vor continua să crească. Nu am ajuns în această situație peste noapte, este nevoie de luni de zile pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să fiu clar, vom reuși, vom învinge pandemia și națiunii care așteaptă acțiuni vreau să-i transmit clar că ajutorul este pe drum”
Joe Biden

„Planul nostru începe cu o campanie agresivă, sigură și eficientă de vaccinare pentru a ne atinge scopul de a administra 100 de milioane de doze în primele 100 de zile de mandat.Vom face tot ce vom putea pentru a vaccina gratis cât mai mulți oameni și pentru a înființa mai multe centre de vaccinare, pentru a mobiliza mai multe echipe medicale care să vaccineze, vom mări stocurile de vaccinuri și le vom livra cât mai rapid”, a mai adăugat el.