Fiul lui Cristi Borcea, lovitură de proporții. A băgat 20 de milioane de euro într-o afacere de zile mari

Fiul lui Cristi Borcea, lovitură de proporții. A băgat 20 de milioane de euro într-o afacere de zile mari
În ce proiect a investit Patrick Borcea o mulțime de bani

Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea, se pregătește să devină un om extrem de bogat! Tânărul a făcut o investiție de 20 de milioane de euro pentru a se asigura că dă o lovitură de proporții în lumea afacerilor. Acesta aduce într-un oraș din România un proiect foarte ambițios, așa că nu este de mirare că va câștiga foarte mulți bani.

Ce pregătește fiul lui Cristi Borcea. Patrick se implică în afaceri

Așchia nu sare departe de trunchi atunci când vine vorba despre familia Borcea! Fostul acționar de la Dinamo are cu ce să se mândrească, mai ales pentru că fiul său, Patrick, a decis să se implice în afaceri și să investească sume imense pentru a se îmbogăți ulterior. Acesta le pregătește un adevărat proiect persoanelor ce trăiesc în Constanța.

Patrick Borcea deține 50% din acțiunile unei firme de imobiliare. Cu ajutorul companiei, el va construi un ansamblu rezidențial ce va avea 384 de apartamente de lux în Constanța. Bineînțeles, tânărul crede în acest vis și este pregătit să investească sume imense pentru a se asigura că persoanele ce își vor dori o astfel de locuință vor avea parte de tot ce este mai bun.

Patrick Borcea, ce va împlini 24 de ani în decembrie, colaborează cu Valentin Țăranu pentru firma Geometrik Build. În primă fază o să fie pregătite 192 de apartamente până anul viitor în luna septembrie, iar celelalte locuințe o să fie construite până în 2023. Fiul fostului acționar de la Dinamo nu pierde deloc timpul și a știut exact ce investiții de durată să facă pentru a deveni cât se poate de bogat de la o vârstă fragedă.

Patrick Borcea, proiect super ambițios. Cum o să facă mulți bani

Chiar dacă prețurile sunt piperate, românii fiind nevoiți să scoată din buzunar 63.000 de euro plus TVA pentru apartamentele de două camere și 85.100 de euro plus TVA pentru trei camere, se pare că ansamblul rezidențial pregătit de fiul lui Borcea se bucură deja de mult succes. Există interes pentru locuințele ce o să fie disponibile în South Side Residence, așa că Patrick o să dea lovitura.

Patrick Borcea, fiul cel mare al fostului acționar de la Dinamo, este implicat în mai multe afaceri și companii. De asemenea, el a ajutat-o și pe Valentina Pelinel, actuala parteneră a tatălui său, să pună la punct hotelul pe care Cristi Borcea îl deține în Olimp. Litoralul îi atrage pe cei din familia Borcea, așa că nu este de mirare că se pregătesc proiecte foarte ambițioase ce vor aduce sume imense de bani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI