Cum a încălcat legea fiul lui Cristi Borcea. Patrick și-a riscat viața, o clipă de neatenție putea fi fatală (exclusiv)

Cum a încălcat legea fiul lui Cristi Borcea. Patrick și-a riscat viața, o clipă de neatenție putea fi fatală (exclusiv)
Patrick Borcea încalcă regulile de circulație

Celebrul om de afaceri Cristi Borcea se poate mândri cu cei 9 copii pe care îi are, din patru relații diferite. Printre aceștia, fiul cel mare, Patrick Borcea, este deocamdată cel mai privilegiat. Ajuns la vârsta de 23 ani, Patrick Borcea a eșuat în a-și lua BAC-ul. Cu toatea astea a primit de la tatăl său un bolid de 100.000 de euro.

Cristi Borcea, tată de 9 copii

Unul din cei mai controversați afaceriști, Cristi Borcea, se poae mândri că este tatăl a 9 copii. Toți cei 9 sunt rezultatul a patru relații diferite. Cel mai mare dintre cei 9, Patrick Borcea, se pare că este și cel mai privilegiat.

Anul trecut tânărul în vârstă de 23 de ani a dat examenul de Bacalaureat, pe care nu l-a luat. Asta nu l-a împiedicat, însă, pe Cristi Borcea să-i facă un cadou de câteva sute de mii de euro. Patrick Borcea a fost surprins zilele acestea conducând prin București un bolid de lux în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

Anul trecut, așa cum spuneam, tânărul Patrick Borcea ar fi trebuit să-și dea examenul de Bacalaureat, dar nu s-a prezentat la examen. Tatăl, Cristi Borcea, declara că el ar fi fost cel care l-ar fi convins pe Patrick Borcea să nu se prezinte, declarând:

”Patrick s-a înscris la examenul de Bacalaureat, dar și-a rupt mâna la fotbal. I-am spus să nu se prezinte, chiar dacă avea posibilitatea ca un profesor să-i transcrie lucrarea după dictare.

Numele Borcea atrage atenția și ar fi apărut suspiciuni. Trebuie să învețe și să dea examen la sesiunea următoare.”, a precizat Cristian Borcea, pentru Libertatea.

Patrick Borcea încalcă regulile de circulație

Paparazzi Impact.ro l-au surprins zilele trecute pe Patrick Borcea la volanul bolidului său de 100.000 de euro prin Capitală. Din păcate însă, conform Impact.ro, nu prea are respect față de regulile de circulație. Patrick Borcea a condus cu viteză pe drumurile din capitală. Se pare că era grăbit să ajungă la biroul firmei sale din comuna Cetate.

De câțiva ani tânărul se ocupă cu agricultura, având o firmă de profil, ”Agricola East Way Distribution SRL”. Datele arată că firma deținută de tânărul Patrick Borcea a avut un profit net de 250 de mii de euro în 2018. Nu s-o pricepe la regulile de circulație, dar se pare că a moștenit darul de a face afaceri bune, de la tatăl său.

În afară de asta, tânărul a ținut o cură de slăbire, renunțând la 40 de kilograme. Acum mai slab, și cu mai multă încredere în el, poate să se pregătească în liniște pentru BAC-ul de anul acesta.

De cealaltă parte Cristi Borcea o duce bine în aceste zile, din punct de vedere financiar. Conform unor apropiați, Cristi Borcea ar fi plătit facturile soției, Valentina Pelinel, aceasta apelând la nutriționiști pentru a slăbi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI