Ce mesaj a primit Cristi Borcea din partea Valentinei Pelinel. Reacția minunată a blondei

Ce mesaj a primit Cristi Borcea din partea Valentinei Pelinel. Reacția minunată a blondei
Ce i-a urat Valentina Pelinel lui Cristi Borcea

Cristi Borcea și-a aniversat ieri ziua de naștere, împlinind 51 de ani. Cu această ocazie soția sa i-a transmis un mesaj minunat pe rețelele de socializare, prin care îi arată cât de mult îl iubește și apreciază. De asemenea, Valentina Pelinel a spus și care a fost marea surpriză pentru ziua lui.

Ce mesaj a primit Cristi Borcea din partea Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel, soția omului de afaceri a postat pe Facebook un mesaj de dragoste pentru tatăl copiilor ei. În cadrul mesajului, ea îi urează la mulți ani lui Cristi Borcea și îi spune cât de mult îl iubește și cât de mult însemnă pentru ea.

”Azi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea!”, a postat pe Facebook soția lui Cristi Borcea.

Mai mult de atât, soția lui Cristi Borcea a dezvăluit și care a fost surpriza pentru ziua pentru aniversarea omului de afaceri. Mai exact, este vorba despre tortul cu supereroi pe care l-a ales chiar fiul lor, Milan.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost în vacanță la munte

Fostul finanțator al Dinamo a fost deja în acest an la munte alături de soția și ce trei copii ai lor, unde au făcut și fotografii. Valentina nu pierde nici o ocazie să-i arate lui Cristi Borcea cât de mult îl apreciază. Astfel, de ziua cuvântului ”mulțumesc”, ea a ținut să-i mulțumească pentru tot ce face omul de afaceri pentru familia lor.

“Mulțumesc pentru că m-ai împlinit ca om și ca femeie, pentru că îmi ești alături în fiecare zi și pentru că am creat împreună o familie frumoasă”, a fost mesajul Valentinei Pelinel pentru soțul ei.

Valentina se apucă de afaceri

Soția lui Cristi este pregătită să se implice în afaceri. Valentina împreună cu fiul cel mare lui Cristi Borcea, Patrick, se ocupă de hotelul lor de pe litoral, pregătindu-l pentru turiștii din sezonul estival din acest an. Valentina Pelinel promite multe surprize pentru vara aceasta.

“Hello, dragii mei. Am început anul în forță cu o vizită la hotelul Palm Beach, alături de o echipă de oameni devotați și Patrick Borcea. Împreună vă pregătim câteva surprize pentru sezonul 2021. Vă țin la curent și abia aștept să vă povestesc mai multe despre noua „față” a hotelului. Și marea vă salută”, a mai scris Valentina Pelinel pe rețelele de socializare.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI