Fiul lui Ben Affleck a intrat cu un Lamborghini într-un BMW, la doar 10 ani. Detalii de ultimă oră

Fiul lui Ben Affleck a intrat cu un Lamborghini într-un BMW, la doar 10 ani. Detalii de ultimă oră
Fiul lui Ben Affleck, în vârstă de 10 ani, a intrat cu un Lamborghini într-un BMW

Fiul în vârstă de 10 ani al lui Ben Affleck, pe nume Samuel, a intrat cu o mașină Lamborghini într-un BMW. Evenimentul a avut loc duminică, la reprezentanța de vehicule de lux 777 Exotics. Un reprezentant al actorului american a informat presa internațională că nu a fost raportată niciun fel de pagubă materială și nici victime ale accidentului.

Fiul lui Ben Affleck a intrat cu un Lamborghini într-un BMW

În weekend, actorul Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, și logodnica sa Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, au vizitat reprezentanța de vehicule de lux 777 Exotics împreună cu fiul celui dintâi, pe nume Samuel. Actorul american i-a permis copilului în vârstă de 10 ani să se urce pe scaunul șoferului unui Lamborghini galben care avea motorul pornit.

În timp ce părintele se uita la alte vehicule din apropiere, Samuel a pus mașina în marșarier, intrând într-un BMW alb aflat în spatele Lamborghini-ului. Potrivit unor imagini obținute de jurnaliștii străini la fața locului, mașina sport a atins roata din față a BMW-ului și, posibil, aripa.

După ce a dat cu spatele în mașină, copilul a coborât de la volan, studiind împreună cu tatăl său BMW-ul căruia i-ar fi putut provoca daune. Un reprezentant al lui Ben Affleck, traumatizat ca la filmările unei recente producții, a oferit, însă, asigurări că nu au fost înregistrate daune.

În acest timp, un angajat de la expoziția 777 Exotics a susținut că cele două mașini erau parcate prea aproape una de cealaltă.

Cum a reacționat Jennifer Lopez, după incidentul auto al lui Samuel

Samuel, băiețelul aflat la volanul mașinii Lamborghini, este unul dintre cei trei copii pe care Ben Affleck îi are cu fosta sa soție, Jennifer Garner, în vârstă de 50 de ani. În afară de acesta, cei doi părinți mai au două fiice: Violet, în vârstă de 16 ani, și Seraphina, în vârstă de 13 ani.

Discutând despre co-parenting, Ben Affleck a mărturisit pentru TMZ că este cu adevărat important pentru copii să își vadă părinții respectându-se și înțelegându-se unul pe celălalt, indiferent dacă sunt împreună sau nu.

Citește și: Momentul în care un urs distruge un Lamborghini de 200.000 de euro VIDEO

Artistul a avut o reacție foarte calmă privind incidentul auto de duminică, fiind surprins în timp ce își îmbrățișa copilul pentru a-l liniști. Și actuala parteneră a sa, Jennifer Lopez, cu care s-a logodit pentru a doua oară la începutul anului curent, a reacționat foarte echilibrat. Aceasta a fost fotografiată mângâindu-l pe Samuel și ținându-l de mână după incidentul cu mașina Lamborghini.