Momentul în care un urs distruge un Lamborghini de 200.000 de euro VIDEO

Momentul în care un urs distruge un Lamborghini de 200.000 de euro VIDEO
Proprietarul incepe sa rada

Dintr-un motiv necunoscut, oamenii extrem de bogați sunt atrași atât de mașini extrem de scumpe, dar și de animale exotice. După cum vei vedea în videoclipul de mai jos, cele două nu se îmbină deloc. Humaid Abdulla Albuqaish este un șeic arab stabilit în Dubai. El este pasionat de mașini rapide și de animale sălbatice și le colecționează pe ambele.

Scenele care au devenit virale pe internet

Feed-ul său de pe Instagram este extrem de șocant și cu totul altceva decât vezi în mod normal pe rețelele sociale.

Animalele sălbatice și mașinile nu se amestecă. Iar urșii sunt cunoscuți pentru că deteriorează mașinile. În luna septembrie a acestui an, un urs a încercat să fure un Lexus, iar cu un an înainte, unul a încercat să fure un Mercedes.

Humaid Abdulla Albuqaish nu este îngrijorat de acest lucru. El deține tigri, hiene, șerpi și un pui de urs. Toate animalele sunt adăpostite într-o grădină zoologică cu climă controlată de lângă conacul său, dar sunt lăsate în mod regulat să se joace afară.

Șeicul deține, de asemenea, un urs mic, care a avut recent o întâlnire problematică cu ușa unui Lamborghini Huracan Performante’, o mașină de 200.000 de euro.

Într-un videoclip postat pe pagina de Instagram al șeicului, se poate vedea cum ursul emoționat se apropie de Lamborghini, aparent la scurt timp după ce a ajuns acasă.

Ce face proprietarul mașinii de lux

Acum, chiar și cel mai mic urs negru are totuși 150 de kilograme și  zero respect pentru lucrurile scumpe. Odată ce ursul și-a pus toată greutatea pe ea, ușa pur și simplu s-a desprins. Iar șeicul a râs copios.

Persoana aflată la volanul mașinii ar vrea să dea un măr animalului să-l mănânce. Dar acesta, deși pare destul de tânăr, are deja o forță considerabilă. În timp ce încearcă să se urce în vehicul, trage de ușă.

Aceasta nu rezistă și cade imediat la pământ! Animalul pare surprins și se îndepărtează, dar proprietarul îl cheamă înapoi pentru a-i da mărul în habitaclu.

Aventurile lui nu par să-l zdruncine pe cel care deține ursul și Lamborghini-ul. Pierderea unei portiere la o mașină atât de rară și de scumpă precum o versiune Huracán Performante nu îl șochează. Această scenă îl face chiar să râdă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI