Veste rea despre Alexandru Arșinel. Actorul a fost intubat și ventilat artificial

Veste rea despre Alexandru Arșinel. Actorul a fost intubat și ventilat artificial
Alexandru Arsinel este ventilat mecanic

Veste rea despre Alexandru Arșinel. Din păcate, actorul a fost intubat și este ventilat artificial. Se află în secția de Terapie Intensivă a spitalului Universitar, unde a ajuns de urgență după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Mai multe amănunte despre starea de sănătate a îndrăgitului actor, în articolul de mai jos.

Vești proaste despre Alexandru Arșinel. Este intubat și ventilat mecanic

Este veste rea despre Alexandru Arșinel, după ce s-a aflat că este intubat și ventilat artificial. Celebrul actor este internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. Starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit,astfel că medicii au fost nevoiți să-l intubeze pentru a fi ventilat artificial.

Actorul de 83 de ani a ajuns din nou la spital pe 15 septembrie, fiind însoțit de fiul lui, Cristian, în momentul internării. Alexandru Arșinel se plângea atunci de dureri anormale, în afară de slăbiciunea pe care o în mod normal în ultimul timp.

Ce problemă gravă de sănătate are Alexandru Arșinel

În urmă cu puțin timp, fanatik.ro a aflat că celebrul artist se confruntă cu o pneumonie destul de gravă, în afară de celelalte problemele de sănătate pe care le are. Astfel, actorul aproape nu mai poate respira, iar cadrele medicale au decis să-l intubeze și să-l ventileze artificial.

Actorul va rămâne intubat pentru câteva zile sau până când doctorii vor hotărî că actorul se simte mai bine și poate respira singur fără probleme.

Comunicatul medicilor, de la momentul când actorul a fost internat

Conform unui comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Alexandru Arşinel a fost transferat la ATI.

„Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI”, arată sursa citată.

„Nu este vorba despre o agravare a bolii de fond, ci doar despre aceste complicaţii la nivelul pielii”, precizau la internare reprezentanții Spitalului Universitar pentru site-ul de știri, adăugând că actorul va mai rămâne în spital pentru îngrijiri.

Alexandru Arșinel a mai fost de curând în spital

Luna trecută, Alexandru Arșinel a mai fost internat la Institutul Clinic Funeni, tot în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Aritmiile cardiace de care suferă îndrăgitul actor și care pot fi ameliorate doar de medicamente specifice, îi provoacă acestuia și problemele pe care le are cu respirația, acesta având, adeseori, nevoie de asistență medicală din partea medicilor specialiști pentru a nu apărea situații care să conducă la vreun blocaj.