Fiul Corneliei Catanga, primele declarații despre moartea acesteia. A povestit tot ce s-a întâmplat dimineață EXCLUSIV

Fiul Corneliei Catanga, primele declarații despre moartea acesteia. A povestit tot ce s-a întâmplat dimineață EXCLUSIV
Declarațiile fiului Corneliei Catanga despre moartea mamei

Fiul Corneliei Catanga trăiește clipe de groază. Băiatul a făcut primele declarații despre moartea celei care i-a dat viață. Artistul este încă în stare de șoc după cele aflate în această dimineață. Ce spune despre momentul de groază prin care trece?

Fiul Corneliei Catanga, mărturii dureroase despre moartea mamei

Băiatul regretatei regine a muzicii lăutărești este vizibil extrem de afectat de decesul mamei sale. Fanii s-au gândit imediat la situația financiară precară de care s-a plâns artista în ultimii ani. Băiatul artistei a susținut că are posibilitatea să o înmormânteze și că nu asta este problema familiei, ci suferința enormă prin care trece Aurel Păduraru.

Bărbatul care a trăit o poveste de dragoste alături de solistă preț de 33 de ani este în stare de șoc și nu dorește să comunice cu nimeni. Niciun apropiat nu se aștepta ca starea cântăreței de sănătate să se agraveze și să evolueze atât de rapid. 

”Avem cu ce să o înmormântăm. Avem bani. Nu asta este problema, banii. Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni. Îi strigă numele prin casă de când a murit. Nu a lăsat niciun cuvânt pe limbă de moarte. Cine se aștepta la așa ceva? Noi am chemat salvarea că i s-a făcut rău și după a murit. Cine se aștepta la așa ceva?!, a mărturisit fiul Corneliei Catanga, în exclusivitate pentru playtech.ro.

„Din păcate, Cornelia Catanga s a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv”

Vestea că celebra Cornelia Catanga s-a stins din viață în această dimineață a zguduit România. Jurnalista Mara Bănică a fost cea care a anunțat întâi de toate decesul uneia dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică lăutărească din România care a fost sub aripa protectoare a Romicăi Puceanu.

Vedeta a făcut stop cardiorespirator, suprapus cu o evoluție mai puțin favorabilă a virusului COVID-19. Cea din urmă se afla internată la Spitalul Universitar din București, după ce o bună perioadă s-a tratat de infecția cu coronavirus acasă.

”Din păcate, Cornelia Catanga s a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că a vorbit de curând cu Cornelia Catanga, care era șocată de situația în care se află Nelu Ploieșteanu, internat la Terapie Intensivă: „Nu cred că i se poate întâmpla așa ceva lui Nelu”, ar fi declarat cântăreața, profund afectată la auzirea veștii.

”Măicuța mea, unde ești? Fără tine nu pot trăi!!! Mă duc s-o iau de la spital, s-o iau de la nenorociții ăia care mi-au lăsat mama să moară!!! Acum o duc la groapă pe măicuța mea, ea era totul pentru mine”, ne-a mărturisit Alex, fiul Corneliei Catanga, în exclusivitate pentru Impact.ro.