Cornelia Catanga, aruncată sub pat de la naștere. Drama cu care artista a trăit în suflet

Cornelia Catanga, aruncată sub pat de la naștere. Drama cu care artista a trăit în suflet
Cornelia Catanga, aruncata sub pat la nastere

Cornelia Catanga ascundea o mare dramă în suflet. Amintim că artista s-a stins din viață azi, la Spitalul Universitar din București, la vârsta de 63 de ani.

Cornelia Catanga, aruncată sub pat de la naștere

De altfel, aceasta mărurisea că a fost la un pas de moarte imediat cum s-a născut, ea cântărind numai 850 de grame la naștere. Cornelia Catanga s-a născut prematur și nu cântărea nici măcar un kilogram. Artista era la un pas de moarte chiar la naștere, ea cântărind 850 de grame, motiv pentru care mulți nu credeau că va supraviețui.

De altfel, Cornelia Catanga spune că mama ei a cărat greutăți când era însărcinată, cu toate că nu avea voie.

„Mama era gravidă cu mine în șapte luni și s-a dus în pădure, pe Valea Buzăului de unde sunt eu, să care lemne pentru foc. Nu avea cine să o ajute, așa că s-a încumetat să care singură greutăți interzise pentru o femeie însărcinată. Din păcate, cum a ajuns acasă, au apucat-o contracțiile. Nu a fost la dispensar, ci a chemat de urgență moașele care au ajutat-o să nască. Culmea e că eu eram atât de mititica și de fragilă, aveam doar 850 de grame, încât moașă a crezut că sunt moartă. M-a pus într-o cârpă și m-a aruncat sub pat că să nu mă vadă mama. Surpriză, când nimeni nu se aștepta ca eu să trăiesc, am început să plâng. Abia atunci m-au luat în brațe și m-au spălat”, spunea Cornelia Catanga în urmă cu opt ani.

De menționat este că Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu erau deja împreună de 24 de ani când au decis să meargă și la altar. Nunta a avut loc în octombrie 2014, iar cununia religioasă s-a desfășurat la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală. Atunci, artista a purtat o rochie albă din dantelă, creaţie semnată de Cătălin Botezatu, despicată în faţă, și o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă.

Cornelia Catanga a murit

Din păcate însă, artista de muzică lăutărească a murit, iar anunțul a fost făcut rețelele de socializare de către Mara Bănică.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a notat Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6,00.

Mara Bănică a anunțat că Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a sunat-o pe aceasta imediat după deces.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că  nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a spus Mara Bănică pentru Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI