Fiul Andreei Bănică, răsfățat de ziua lui: ”Așa a vrut, aia facem!” Ce cadou a primit de la tatăl lui EXCLUSIV

Fiul Andreei Bănică, răsfățat de ziua lui: ”Așa a vrut, aia facem!” Ce cadou a primit de la tatăl lui EXCLUSIV
Ce a făcut Andreea Bănică pentru fiul ei. Micuțul a împlinit 5 ani

Ca-n fiecare an, Andreea Bănică este extrem de emoționată atunci când fiul său își aniverseză ziua de naștere. Același lucru este valabil și când fiica ei, Sofia, înaintează în vârstă. Astăzi, micuțul său, Noah, împlinește 5 anișori, iar părinții i-au îndeplinit cam toate dorințele.

„Îl sărbătorim acasă, cu prietenul lui cel mai bun. El asta și-a dorit, eu i-am zis să invităm mai mulți copii. El a zis că nu, vrea cu Matei, prietenul lui cel mai bun. Așa a vrut copilul, așa facem.”, a mărturisit Andreea Bănică pentru impact.ro.

Cadoul care l-a fascinat

Artista nu a ascuns faptul că Noah a primit o mulțime de cadouri. Dintre toate însă, drona pe care i-a adus-o tatăl său, Lucian Mitrea, l-a fascinat cel mai tare.

„I-am umplut casa cu de toate. Taică-su i-a luat o dronă și e foarte fericit.”, a completat vedeta.

La înot, să scape de teama de apă

Spre deosebire de sora sa mai mare, Sofia, care este extrem de ascultătoare și are rezultate foarte bune la învățătură fără ca mama ei să o fi ajutat-o vreodată la teme, Noah este puțin mai neastâmpărat. De ceva timp, acesta face înot și merge la grădiniță.

„Merge la înot, l-am dus ca să înfrângă teama de apă, acum e foarte bine. A început iar să meargă la grădiniță, acum vrea să se ducă.”, ne-a mai spus aceasta.

La începutul acestui an, Andreea le povestea internauților cum și-a păcălit băiețelul pentru a-l convinge să meargă la grădiniță.

„Mi-a fost destul de greu să-l conving. Spune că nu vrea să meargă la grădiniță că nu e tare. Eu l-am păcălit că megem la un loc de joacă, pentru că celelalte sunt închise și acesta este singurul deschis.”, a mărturisit cântăreața.

Mesaj emoționant

Încă de dimineață, artista a ținut să-i facă o urare micuțului său și pe pagina sa de Instagram.

„16.11.2016 – cuvintele, zâmbetele, lacrimile nu pot cuprinde însemnătatea minunii care se înfăptuiește în momentul în care dai o viață care dă sens vieții tale! Să ai lumea la picioare, iubire! La mulți ani!”, a scris Andreea Bănică.

Fiica sa, campioană la dans

În ceea ce o privește pe fiica sa, Sofia, artista ne-a mărturisit că și aceasta a făcut sport, dar a retras-o din cauza unor ticuri pe care le dobândise.

„A făcut gimnastică, de fapt dansuri cu elemente de gimnastică, are o grămadă de medalii, premii, dar am retras-o de câțiva ani. Își dorea să fie cea mai bună, dar avea niște ticuri mari, mi-am dat seama că trebuie să o opresc. Cum am făcut asta, i-au dispărut și ticurile.

Voia să fie bună peste tot, am vrut să o echilibrez și acum e ok. Își dorește să danseze în continuare dar va veni și timpul, acum să se ocupe de școală, se cer multe, nu e ușor mai ales când se face online. Programul școlar este lung, uneori chiar până la trei.”, a zis ea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI