Ce problemă majoră a avut Sofia, fiica Andreei Bănică, din cauza pandemiei (exclusiv)

Ce problemă majoră a avut Sofia, fiica Andreei Bănică, din cauza pandemiei (exclusiv)
Ce problema a avut fiica Andreei Bănica din cauza pandemiei

Ce problemă majoră a avut Sofia, fiica Andreei Bănică, din cauza pandemiei de coroavirus. Artista a dat detalii despre cum decurge viața sa în această perioadă.

Ce problemă majoră a avut fiica Andreei Bănică, din cauza pandemiei

Din cauza lipsei concertelor, Andreea Bănică se dedică exclusiv copiilor, reorientându-se și către domeniul online. Ea a spus și ce a pățit fiica sa, Sofia, în timpul pandemiei. Astfel că vedeta a spus că fiica ei are mâinile afectate de la prea mult dezinfectant și că, cu siguranță, această perioadă o va marca.

”Ne-am vaccinat toți, inclusiv Sofia. Suntem foarte cuminței și ascultători, niciunul nu a avut Covid. Ne-a ținut departe pentru că ne-am protejat. Sofia e înnebunită, avea mâinile praf de la prea mult dezinfectant. Această perioadă, cu siguranță, o să-i marcheze toată viața”, a spus Andreea Bănică pentru Impact.ro. 

Andreea Bănică a mai spus și de ce anume și-a retras fiica de la dansuri, deși avea multe premii și este foarte talentată.

”Sofia a făcut gimnastică, de fapt dansuri cu elemente de gimnastică, are o grămadă de medalii, premii, dar am retras-o de câțiva ani. Își dorea să fie cea mai bună, dar avea niște ticuri mari, mi-am dat seama că trebuie să o opresc. Cum am făcut asta, i-au dispărut și ticurile.

Voia să fie bună peste tot, am vrut să o echilibrez și acum e ok. Își dorește să danseze în continuare, dar va veni și timpul, acum să se ocupe de școală, se cer multe, nu e ușor mai ales când se face online. Programul școlar este lung, uneori chiar până la trei”, a mai dezvăluit artista.

Andreea Bănică, mămică full-time

Tot Andreea Bănică a spus că nu a fost nevoită să își ajute fiica la lecții, întrucât aceasta se descurcă foarte bine.

”Nu face meditații, nu m-am ocupat niciodată de ea, este independentă, responsabilă de mică. Să vedem însă cu răzvrătitul cel mic, să treacă pandemia, să nu mă apuce clasa întâi pe online cu el”, a mai spus artista.

Cât despre fiul său, Noah, artista a spus că este la grădiniță, însă nu l-a mai dus, tot din motive de covid.

”Intrase și el la grădi, era pe drumul cel bun. Am văzut însă primul caz de Covid, și i-am zis: gata, hai acasă. Teoretic, el activează în continuare, dar nu l-am mai dus.”, a mai povestit artista pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI