Ce se roagă Andreea Bănică de soțul ei să facă. Oare au probleme în mariaj?

Ce se roagă Andreea Bănică de soțul ei să facă. Oare au probleme în mariaj?
Ce se roaga Andreea Banica de sotul ei sa faca. Oare au probleme in mariaj

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 2 decenii, de pe vremea când erau doar doi adolescenți. Artista și soțul ei au crescut împreună și au trecut, de mână, peste multe obstacole.

Andreea Bănică și soțul ei își cresc singuri copiii

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani și au împreună doi copii superbi, pe Sofia, în vârstă de 10 ani, și pe micuțul Noah, care împlinește 5 ani în noiembrie.

Fosta prezentatoare de la Bravo, ai stil! Celebrities se consideră a fi o femeie norocoasă și împlinită, mai ales că se bucură de sprijinul necondiționat al partenerului ei, care se implică activ în creșterea și educația celor doi copii.

Cu toate acestea, Andreea Bănică a mărturisit că întâmpină și ei anumite probleme, ca în orice altă familie. De când au rămas fără bonă acum 2 ani și jumătate, frumoasa blondină a declarat că ea și soțul ei Lucian se ocupă exclusiv de creșterea Sofiei și a lui Noah.

Deși Lucian Mitrea și fiul său au o relație extrem de apropiată, artista mărturisește că are momente în care-l roagă pe soțul ei să-l mai lase pe cel mic și cu ea, pentru a petrece timp de calitate împreună.

„Sofia are 10 ani și 4 luni, iar Noah face 5 ani în noiembrie. Am rămas acum 2 ani și jumătate fără bonă. Atunci totul era zen, era liniște când era bona, după ce a plecat, s-a închis la pâine, nu știam ce să mai fac.

Am mai încercat trei bone, dar n-a fost să fie, iar Lucian a zis gata, să ne ocupăm noi. El este unul dintre cei mai implicați tați pe care i-am văzut vreodată. Uneori chiar îl cert că este prea implicat.

Îl rog frumos să-l mai lase pe Noah și cu mine, pentru că uită că mai are mamă. Sofia a crescut, este independentă, merge cu metroul singură la școală, ea a luat decizia asta, și atunci Lucian e mereu cu Noah.

E o bucurie și ador iubirea asta a lor și apropierea aceasta între copil și părinte, care este foarte importantă, însă uneori îi spun că mai avem nevoie să ieșim și noi amândoi la un restaurant, să bem o cafea…”, a declarat frumoasa Andreea Bănică, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce probleme au avut Andreea Bănică și Lucian Mitrea în căsnicie

Andreea Bănică a mărturisit că a existat o perioadă în care ea și soțul ei Lucian au avut probleme în mariaj, însă iubirea a fost mai puternică și au reușit să revină la sentimente mai bune, în urma unor discuții profunde.

„Părintele are și el nevoie timp singur cu celălalt părinte să poată să se încarce cu energie. Vreau să fiu și eu uneori cu bărbatul meu, cu soțul meu, liniștiți pe canapea noi doi și atât. Noi nu ne mai întâlneam, nu se mai putea.

Știi unde ne întâlneam? Pe scări, la un moment dat. Am avut o discuție serioasă și constructivă. Suntem de atâția ani împreună și simțeam că nu mă mai regăsesc când dormeam singură. Noi facem cu rândul, ori doarme el cu Noah, ori eu. Nu mă mai regăseam, dormeam cu două pături, era patul rece, nu mai simțeam căldura lui. Multe cupluri pot ajunge la divorț foarte rapid.”, a mai spus Andreea Bănică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI