Finala Survivor, mai încordată decât se anunța. Ce se întâmplă acum cu Emanuel

Cine sunt finaliștii emisiunii Survivor România

Fanii emisiunii Survivor sunt plini de emoții, deoarece se apropie marea finală a emisiunii lor preferate. Mai mult, aceștia au aflat și finaliștii: Emanuel și Lola, care au reușit să-și înfrângă adversarii și să se califice în finala concursului de la Kanal D.

Cine sunt finaliștii emisiunii Survivor România: Emanuel și Lola

Dacă la fete bătălia a fost una destul de ușoară pentru Lola, care a reulit să treacă ușor de Emy Alupei, cu scorul de 5-1, altfel a stat treaba la băieți. Bătălia a fost una foarte dură și extrem de echilibrată. Doar norocul i-a adus victoria lui Emanuel în fața lui Cezar Juratoni, care a reușit să se impună cu scorul de 5-4.

Urmează acum marea finală, iar mmulți dintre foștii concurenți și-au anunțat prefeatul pentru actul final al competiției. Acesta este Emanuel, despre care toți au numai cuvinte de laudă. ”Toți sunt buni, dar mie mi se pare că Emanuel ar fi cel mai îndreptățit să ia trofeul. A fost foarte bun în competiție până acum”, a comentat Cristina Șișcanu pe adresa sa de socializare.

Cine sunt finaliștii emisiunii Survivor România Emanuel și Lola
Cine sunt finaliștii emisiunii Survivor România – Emanuel și Lola

”Caracterul lui este unul special”

Același lucru l-a spus și Ema, colega sa, care a mers pe ideea că războinicul are cele mai mari șanse de a pune mâna pe trofeu. ”Merită, este cel mai bun, iar caracterul lui este unul special, cum rar întâlnești în ziua de azi. Mă bucur că l-am cunoscut și îl susțin până în ultimul moment”, a spus războinica la ieșirea din show-ul.

Chiar dacă Emanuel a fost cel care l-a propus pentru eliminare pe Ghiță Balmuș, acesta din urmă îl susține pe finalist până în pânzele albe. ”Este un concurs care te poate duce de la o stare la alta, de obicei, emoțiile sunt accentuate. Emi, de multe ori, îmi spunea pe traseu că el mă va vota să ies din competiție, fiindcă avea traseele cele mai grele le cu mine. Așa a și fost până la urmă, el m-a nominalizat să plec. Însă nu îi port pică, așa trebuia să facă strategia, așa era normal. De aceea, acum, dacă sunt întrebat, cine îmi doresc să fie triumfător la Survivor România, am un singur răspuns. Sunt ”faimos”, dar mi-aș dori să câștige competiția asta un om care este sincer, un om care a luptat și a făcut parte de echipă, la puncte mă refer acum, deci este un om de echipă…Emanuel Neagu”, a conchis și Ghiță Balmuș la emisunea ”Ștafeta mixtă”. Cu toate acestea, Lola poate fi buturuga mică, care răstornă carul mare, la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI