Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 19 mai

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D - Ediția de marți, 19 mai
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - ediția de marți 19 mai.

O nouă ediție a emisiunii Survivor România poate fi urmărită, în această seară, 19 mai, la Kanal D. Reality show-ul care se filmează în Rebublica Dominicană se apropie de sfârșit. Urmărind ediția de astăzi poți afla cum se descurcă concurenții care încă au rămas în competiție și se probe mai au aceștia.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de marți 19 mai

Ediția de luni seară a fost plină de momente amuzante și de distracție pentru concurenții Survivor România, după mai multe zile de trasee extenuante.

Încă de la începutul serii, prezentatorul Dan Cruceru ia anunțat pe concurenți în ce constă recompensa căștigătorilor și că miza jocului Quizz constă în faptul că fiecare câștigător va primi câte două shaworma cu de toate:

„Ceva ce nu ați mai mâncat de patru luni de zile!”

Doctorul care a contribuit la siguranța concurenților de la Survivor România prezent în ediția de luni

Doctorul care a contribuit pe parcursul emisiunii la siguranța concurenților, ia ajutat în ediția de luni pe Lola și Emanuel, în cadrul unui duel din jocul de Quizz.

El le-a oferit primul ajutor concurenților pe trasee, și pentru prima dată și-a făcut apariția într-o altfel de situație. Concurenții Lola și Emanuel au fost nevoiți să ghicească greutatea doctorului Teo.

Finalul ediției de luni a fost unul de senzație

Jocul de Quizz, din ediție de luni seară de la Survivor România a fost unul de senzație. Echipa băieților și echipa fetelor s-au străduit să câștige, până la capăt. Cele două echipe își doreau foarte mult să primească shaworma promisă de prezentator la începutul ediției.

Cei șase concurenți care au rămas în competiție, au fost împărțiți în două echipe: echipa băieților și echipa fetelor. Echipa băieților a fost formată din:

  • Iancu
  • Emanuel și
  • Cezar

Și echipa fetelor a fost formată din:

  • Lola
  • Elena Ionescu și
  • Emy Alupei.

Care a fost echipa câștigătoare, răsfățată cu shaworma

De-a lungul competiției, concurenții au avut parte de mai multe dueluri de senzație în care și-au folosit cum au știut mai bine intuiția și cultura generală. De această dată, echipa care a reușit să își folosească cât mai bine intuiția, a fost echipa băieților. Ei eu reușit să acumuleze primii cele șapte puncte puse în joc.

Echipa fetelor a fost cea care a pierdut jocul de Quizz din ediția de aseară. Ele au pierdut mult râvnita recompensă, deoarece fetele își doreau să savureze și ele shaworma.

Echipa fetelor din jocul de Quizz de la Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de marți 19 mai.