Fiica Narcisei Suciu arată senzațional la 24 de ani. S-a schimbat enorm!

Fiica Narcisei Suciu arată senzațional la 24 de ani. S-a schimbat enorm!
Fiica Narcisei Suciu arată senzațional la 24 de ani.

Fiica Narcisei Suciu arată senzațional la 24 de ani! Cunoscuta artistă a postat pe contul social o imagine cu Daria, alături de un mesaj emoționant. Artista, care de mai bine de un deceniu s-a mutat în Finlanda, se mândrește cu fiica ei, căreia, cu ocazia împlinirii vârstei de 24 de ani, a dorit să o surprindă cu un cadou special.

Fiica Narcisei Suciu arată senzațional la 24 de ani!

Fiica Narcisei Suciu a împlinit 24 de ani, iar artista a transmis și pe Facebook împlinirea pe care o simte când își privește copilul care a crescut și de care este tare mândră. Narcisa Suciu i-a făcut cadou fiicei sale, cu deosebita ocazie, și anume, bilete la Scala di Milano. Artista a postat și un mesaj emoționant pe contul social.

„Am vrea sa le dam copiilor tot ce e mai bun. Am vrea ca ei sa aiba tot ce noi n-am avut. Am vrea sa nu-i auzim niciodata spunand “parintii mei n-au avut posibilitatea sa…”

De ziua Dariei, în fiecare an, am încercat să-i fac un cadou care s-o surprindă și s-o bucure. La 14 ani i-am făcut contul ei în banca și cardul ei. La 18 ani i-am luat mașină ( un Seat albastru care i-a plăcut foarte tare)… Au mai fost tot felul de excursii, bijuterii, am făcut ce-am putut și ce-am știut mai bine.

Anul asta am surprins-o cu un cadou care se concretizează abia acum, în seara asta: i-am luat bilete la Scala di Milano. Eu n-am apucat încă să vad Milano (dar o să reușesc să-l vad peste trei săptămâni, vă povestesc eu) și nu știu dacă am să apuc sa vad un spectacol la Scala. Însă ea e acolo acum și cu ea e parte din sufletul meu”, a scris Narcisa Suciu pe Facebook.

Fiica Narcisei Suciu, pasionată de arte plastice

Narcisa Suciu locuiește de peste 10 ani în Finlanda, alături de soțul ei, Veikko Miettinen. Fiica ei, Daria Crăciun, a pornit pe propriul drum. Este studentă, muncește, și s-a mutat împreună cu prietenul ei la o distanță de 500 de kilometri de ea.

 „A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia să plece de acasă. Ea e pe artă plastică și a început școala de două săptămâni, e în Helsinki. Nu mi-a fost ușor, m-a apucat un plâns, iar bărbatu-meu m-a lăsat așa vreo 10 minute…

E cu prietenul ei, care e un băiat pe care mama îl aprobă, e un băiat foarte fain, le-am zis că sunt norocoși că s-au găsit la 20 de ani fără dramă, locuiesc împreună, părinții lui o iubesc pe Daria. El acolo locuia, în suburbia Helsinki-ului, la 800 de metri de centru. El are 23 de ani.”, declara Narcisa Suciu în urmă cu trei ani la Antena Stars.

În urmă cu doi ani, Narcisa Suciu spunea despre fiica ei că lucrează într-o librărie.