Fiica lui Teo Trandafir și-a făcut iubit. Cum a reacționat vedeta Kanal D

Fiica lui Teo Trandafir și-a făcut iubit. Cum a reacționat vedeta Kanal D
Fiica lui Teo Trandafir, iubit

Fiica lui Teo Trandafir, pe nume Maia, și-a făcut un iubit. Cum a reacționat însă vedeta Kanal D, dar și ce impresie și-a făcut despre relația celor doi adolescenți.

Fiica lui Teo Trandafir și-a făcut iubit

Teo Trandafir a vorbit despre fiica sa, dar și despre relația pe care o are cu iubitul ei. Recent, Maia, fiica lui Teo Trandafir, a împlinit vârsta de 17 ani, iar acum tânăra simte primii fluturi în stomac. Teo Trandafir l-a cunoscut însă pe iubitul fiicei ei și și-a format deja o părere despre relația lor. Ea a spus că este o relație frumoasă, adolescentină și că, deși la început domnea mai mult tăcerea, atmosfera s-a relaxat, iar discuțiile au început să decurgă într-un mod absolut firesc. De altfel fiica ei i-a dat și un ”sfat” înainte, și anume, să aibă grijă să fie ”drăguță”.

„Este o relație adolescentină frumoasă. Lucrurile au decurs firesc, am stat la masă, ne-am bucurat. La început a fost mai liniște, dar ni s-au dezlegat limbile repede, pentru că eu am grijă să fiu volubilă, iar Maia are grijă să îmi spună de fiecare dată: „Ai grijă să fii drăguță!”. Maia este un copil normal și aduce în casă copii normali. Eu acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă”, a povestit Teo Trandafir pentru Viva.ro.

Ce sfat i-a dat Teo Trandafir fiicei sale

De altfel, vedeta a spus că nu i-a dat niciun sfat fiicei sale în materie de băieți și că viața o învață, la timp, tot ce trebuie să știe. I-a spus totuși să se bucure de viață, deoarece viața este prea scurtă ca să facă lucruri care nu o fac fericită.

„ Nu există un asemenea sfat. Nu i-am dat niciodată niciun sfat despre nimic. I-am spus că în această viață nu trebuie nimic, trebuie doar să fie fericită, nu este obligată să facă nimic din ceea ce nu este obligată. Viața, nu eu, o să o învețe că sunt momente în care trebuie să mai înghiți câte o gălușcă. Sfatul meu rămâne, însă, același!”, a mai adăugat vedeta de televiziune. 

Teo a mărturisit că la început i-a fost teamă de faptul că fiica ei își dorește să studieze în străinătate, însă acum s-a obișnuit cu gândul.

”Sunt atât de antrenată de ideea asta, încât nu îmi mai e frică. Sper să nu fiu acasă când își va face bagajele, o să o rog să le facă atunci când sunt la serviciu”, a mai declarat Teo Trandafir pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI