02 iun. 2021 | 17:59

Teo Trandafir, oprită de Poliție chiar de ziua ei. Ce s-a întâmplat în trafic, de fapt

Monden
Teo Trandafir, oprită de Poliție chiar de ziua ei. Ce s-a întâmplat în trafic, de fapt
Teo Trandafir, oprita de Politie chiar de ziua ei. Ce s-a intamplat in trafic, de fapt

Teo Trandafir a avut parte de o aniversare de neuitat. Ce a pățit vedeta de la Kanal D în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani. Ce s-a întâmplat în trafic, de fapt, moderatoarea emisiunii Teo Show. Ce mesaj le-a transmis colegilor săi.

Teo Trandafir, oprită de Poliție chiar de ziua ei

Simpatica prezentatoare TV Teo Trandafir a împlinit 53 de ani pe 2 iunie, dar i-a sărbătorit într-un mod inedit. Vedeta a fost așteptată în platoul emisiunii pe care o moderează de colegul ei Bursucu și de câțiva invitați de seamă, precum Vladimir Drăghia, Giani Kiriță și Valentin Luca.

Acolo, blondina le-a povestit băieților cum și-a început ziua cu o întâmplare memorabilă. Teo Trandafir a fost oprită de polițiști chiar de ziua ei de naștere. Prezentatoarea de la Kanal D nu a încălcat nicio lege, ci a fost protagonista unei farse de zile mari, pusă la cale de către colegul ei de trust Sergiu Negotiu Piloff și șefii de la Kanal D.

Polițist: Mai devreme, la intersecție ați fost surprinși de aparatul radar cu o viteză de 75 km/h. Ce înseamnă acest lucru? 580 amenda, 290 în 15 zile și 3 puncte de penalizare. Altă soluție nu avem. Am rugămintea să așteptați în mașină.

Teo Trandafir: Tocmai sunam să anunț că întârzii. Vă mulțumesc mult de tot. O să te țin minte pentru asta (n. red. pe Sergiu Negotiu Piloff). Îmi tremură toate alea…

Cum l-a cunoscut Teo Trandafir pe Corneliu Vadim Tudor

Până la 53 de ani, Teo Trandafir a avut ocazia de a cunoaște cele mai multe dintre persoanele publice din România, iar una dintre cele mai importante a fost, cu siguranță, Corneliu Vadim Tudor. Invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Teo Trandafir a povestit despre momentul în care l-a cunoscut pe tribun. Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa omului de cultură:

„În ultimii ani am avut șansa să fiu cu domnia sa în discuții. Un om fabulos care m-a lăsat cu o amintirea frumoasă. Citeam Nietzche pe atunci și am avut noroc, pentru că exact când a venit Vadim Tudor s-a întâmplat o defecțiune tehnică și nu puteam să luăm nimic, nici beta, nici nimic, nu mergea MCR-ul. Și stăteam față în față cu Corneliu Vadim Tudor care mă duce către Nietzche.

A fost ca ceva venit din cer! Zic: „Mamă, a intrat la mine pe ogor, pe bătătură!” Și încep să îi vorbesc despre „Calul din Torino”, iar el îmi zice…<<„Doamna Teo, nu…este „Calul din Milano”>> Eu am insistat că e „Calul din Torino”, el mă contrazicea și am tot ținut-o așa. Norocul meu a fost că eu cititsem „Calul din Torino” cu o zi înaine, deci nu avea cum să fie din Milano de ieri și până azi. Și după aia ne-am cerut scuze reciproc, mai ales el mie, și am rămas într-o frumoasă relație”, a declarat Teo Trandafir în podcastul Acasă la Măruță de pe Youtube.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro