Fiica lui Pepe s-a accidentat în timp ce se juca în parc. Micuța Rosa a ajuns direct la spital EXCLUSIV

Fiica lui Pepe s-a accidentat în timp ce se juca în parc. Micuța Rosa a ajuns direct la spital EXCLUSIV
Fiica lui Pepe s-a accidentat la joacă. Ce s-a întâmplat cu micuța Rosa

Rosa, mezina lui Pepe, și-a rupt mâna în timp ce se afla în parc, împreună cu Raluca. Toată lumea a fost curioasă să afle ce reacție a avut artistul în momentul în care a aflat că fiica lui s-a accidentat chiar la joacă.

Ce s-a întâmplat cu Rosa, fiica lui Pepe. Micuța s-a accidentat în parc

Raluca Pastramă, fosta soţie a lui Pepe, are parte de o vară destul de agitată. Rosa, mezina casei, a făcut ce-a făcut şi în urmă cu câteva săptămâni şi-a rupt mâna. Mâna stângă, mai exact, în timp ce se afla cu ea în parc.

„Eram la joacă, în parc, şi totul s-a întâmplat pe când alerga. A căzut şi gata. S-a ales cu o minunăţie de fractură de os la mâna stângă. Acum facem deja haz de necaz.

A înţeles toată lumea, şi ai mei, şi Pepe, că se putea întâmpla oricui, aşa că am trecut cu bine peste această chestiune care putea, în alte împrejurări, să ne dea ceva bătăi de cap.

Din fericire, nu a fost cazul!”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca.

Raluca Pastramă: ‘Am avut o perioadă mai agitată’

În prezent, fosta soție a lui Pepe continuă să aibă grijă de grădiniţa particulară deschisă acum patru ani, într-o perioadă în care făcea încă echipă foarte bună împreună cu fostul ei soţ.

După divorţul amiabil din primăvara acestui an, Raluca a decis că grădiniţa va continua să facă parte şi din prezentul şi viitorul ei, nu doar din trecut. Şi şi-a convins şi fosta jumătate că decizia sa în această privinţă e cea mai bună.

„Am avut o perioadă mai agitată. Fiindcă grădiniţa continuă să funcţioneze chiar şi într-o perioadă în care lumea pleacă de obicei în vacanţă.

Directoarea, spre exemplu, şi-a luat concediul. Şi atunci a trebuit să-i ţin, într-un fel, locul.”, a declarat Raluca pentru Impact-Playtech.

Cum o strigă copiii pe Raluca Pastramă. Detalii emoționante

Ea spune că lucrul cu cei minim 80 de copii care trec zilnic pragul grădiniţei sale e unul atractiv, dar şi obositor, fiindcă spontaneitatea celor mici e practic fără niciun fel de graniţă. Nu ai timp să răsufli uşurată cam zece ore pe zi.

„Copiii îmi spun miss Raluca. Nu mă întrebaţi de ce miss, fiindcă nu aş ști ce să vă răspund. Probabil copiilor le-a plăcut cum sună. Mărturisesc că şi mie îmi place, dacă stau şi mă gândesc mai bine.

Şi nici fetele mele nu s-au supărat când au auzit cum strigă ceilalţi copii”, spune, amuzându-se de renumele ei, aceeaşi Raluca.

Atunci când s-a gândit, cu patru ani în urmă, să-şi deschidă o grădiniţă privată, afacere de care se ocupă şi azi în totalitate, în casa tatălui ei, Raluca nu avea o imagine clară a întregii poveşti. Dar susţine că nu regretă niciun moment.

Raluca Pastramă, dezvăluiri despre grădinița de care se ocupă

La grădiniţa ce poartă numele fetelor sale, “Rosa Maria” au trecut deja sute de copii, iar ea are deja mii de amintiri, inclusiv cu cele două copile ale sale. Rosa avea doi ani şi jumătate când a început totul, iar Maria, sora ei mai mare, cinci.

Acum, Rosa se pregăteşte intens de ultimul ei an de grădiniţă, în timp ce Maria e la şcoala generală.

Raluca Pastramă mai spune că timp de zece ore pe zi, între 8.00 şi 18.00, cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, a trăi pentru ea înseamnă grădiniţa celor mici.

„Trebuie să le propui programe cât mai variate. Şi cred că am reuşit asta. Vara asta, alături de fetele mele şi cu ceilalţi copii am fost la teatru.

Sau în diverse excursii, la o distanţă de 30 de kilometric de Bucureşti, ca să ne împrietenim cu natura. Am mers şi la piscină, şi la modelat lutul, şi la făcut pâine sau salată de fructe. Am multe amintiri şi vara încă nu s-a terminat.”, conchide Raluca Pastramă.