Ce le-a cumpărat Pepe fiicelor sale deși nu a vrut deloc. Totul din cauza divorțului

Ce le-a cumpărat Pepe fiicelor sale deși nu a vrut deloc. Totul din cauza divorțului
Ce le-a cumpărat Pepe fiicelor sale. Artistul și-a călcat pe inimă

Pepe trece prin foarte multe schimbări! Chiar dacă au trecut câteva luni bune de la divorțul de Raluca Pastramă, artistul vrea să își pună viața în ordine și să se gândească mai mult la toate principiile pe care le-a avut până acum. Cu acestea fiind spuse, el le-a cumpărat fiicelor sale câteva lucruri pe care nu dorea să le ofere.

Pepe, un tătic foarte mândru! Ce le-a cumpărat micuțelor sale

Chiar dacă Raluca Pastramă și Pepe s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune pentru fiicele lor. Artistul este un tătic extrem de implicat, așa că nu ratează niciun moment pentru a le face pe plac micuțelor Rosa și Maria. Cântărețul și-a călcat pe inimă și le-a oferit dispozitive electronice copiilor săi, chiar dacă nu își dorea să se ajungă aici.

„Timpul ne învaţă că ar trebui să lăsăm principiile deoparte şi să ne adaptăm la nou. Plus că şi situaţia în sine m-a determinat să iau această decizie, pentru că a trebuit să comunic cât mai mult direct cu copiii mei, şi atunci a trebuit să fac anumiţi paşi în viaţă, să scap de anumite principii şi să le fac lor pe plac. Ele s-au bucurat foarte tare. Şi ăsta e doar un exemplu, cu dispozitivele electronice, dar mai sunt şi altele.”, a declarat Pepe pentru revista Viva!.

Ce spune Pepe despre fiicele sale: ‘Au și talente artistice’

Pepe trăiește o nouă poveste de dragoste, așa că viața lui se îndreaptă spre un făgaș bun. Chiar dacă iubește din nou, cele mai importante femei din viața artistului sunt chiar fiicele sale, ce au parte de multă atenție. Micuțele Rosa și Maria îi calcă pe urmele tatălui faimos, așa că ele deja au început să descopere instrumentele muzicale. Pentru că sunt încă mici, cântărețul vrea ca ele să experimenteze mai multe domenii pentru a descoperi ceea ce le face plăcere, de fapt.

„Fetele se joacă, au şi talente artistice, însă e devreme să vorbim despre asta. Noi ne jucăm mult, ne imaginăm că susţinem spectacole, iar Rosa chiar cântă foarte mult şi foarte bine, şi Maria, de altfel. Momentan sunt la început de drum, descoperim şi instrumente muzicale, şi canto, şi sportul, și activităţile din mediul informatic. Sunt copii, trec prin toate şi, în funcţie de ce îşi doresc de la viaţă, pe drumul ăla vor merge, de fapt vom merge împreună, pentru că le voi susţine, pe cât posibil, să facă ceea ce le place.”, a mai spus Pepe pentru sursa menționată mai sus.